Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Tedd még otthonosabbá kerted

A KERT

A kert, a kertészet számomra egy utazás. Utazás a formák, a színek, fények és illatok világába. A kert egyedülálló a közvetlen környezetünkben, nem összehasonlítható otthonunk, munkahelyünk más tereivel, nem egy konyhabútor, amit az asztalos egy nap alatt összeállít. A kert napok, hetek, hónapok munkája, velünk élő csoda, ami mutatja arcait, érzéseit, háláját és szeretetét.

A KERTÉSZ

1999-ben indult utazásom e különlegesen érdekes világba. Ekkor találkoztam az angol kerttel, kerttervezéssel, természetesen Angliában, ahol három évet töltöttem tanulással, munkával. E három év segítette leginkább fejlődésemet, épülésemet ezen a területen.

2002-ben úgy éreztem, hogy birtokában vagyok valaminek, amit szeretnék a megmutatni, így hazaköltöztem és elkezdtem dolgozni, hogy bemutathassak egy stílust, ami úgy struktúrájában, mint anyag és növény felhasználásban egyedi. Emellett központba helyezi a kert tulajdonosát, hatással van rá.

12 éve dolgozom azon, hogy a kerttervezés és a kivitelezés az alábbi szempontok figyelembe vételével történjék:

  • A kert megfelelően illeszkedjen a tulajdonosok életstílusához.
  • A kert struktúrája mutasson irányt, egységében és részleteiben legyenek célkitűzései.
  • A kert legyen harmonikus és kapcsolódjon a környezetéhez.
  • A kert az évszakok változása ellenére is legyen figyelemfelkeltő.
  • A kert karbantartása legyen egyszerű és gyors.

A VÁLLALÁSOK

Örömmel dolgozom mind a kis, mind a nagy megbízásokon, a magán megrendelőktől a céges megrendelésekig, vidéki birtokoktól a legkisebb városi belsőudvarokig, hotel-, irodai bejáratoktól az önmagában álló növénytartóig. Az együttműködés sikerét az ügyfél és a megrendelés iránt érzett személyes elkötelezettség garantálja.

Stílusos ötletek, új megoldások és a részletekre való odafigyelés, technikai szakértelemmel és praktikus kivitelezéssel párosul.

A növények alapos ismerete, valamint az európai és a magyar növénytermesztőkhöz fűződő jó kapcsolat biztosítja azt, hogy gazdag növénykínálatból tudok tervezni. A kreatív terveket mindez együttesen kelti életre!