MiniGarázs

Leírás

Kicsi, nagy haszonnal

Multifunkcionális helycsoda, engedélyeztetési kötelezettség nélkül. A MiniGarázs ideális tároló 2 db kerékpár, kerti szerszámok vagy a kerti bútorok számára. A 145 cm-es magasságával alapjában véve nem engedélyköteles. Az intelligens sínszisztéma (opcionális) megkönnyíti a kerékpárok elhelyezését. A hátsó kereket a talajsínre helyezni, a kerékpár kormányát a kihúzható felső sínbe akasztani, betolni, kész! A kerti szerszámok tárolásához a kihúzható polcrendszer 2 polccal (150 cm hosszú) nyújt értékes segítséget. Egy multifunkcionális tároló megnyerő külsővel.

A MiniGarázs előnyei

kiváló anyag

– biztonság a 3 ponton záródó forgófogantyús cilinderzárnak hála

– láthatatlan, beépített szellőzés

– essővízálló

– kényelmes ajtónyitás gáznyomású rugóval

– soha nem kell festeni

– 20 év garancia

– ingyenes házhozszállítás

Színek

ezüst-metál
sötétszürke-metál

Méretek

Külső méret: 122 x 203 x 145 cm (szél. x mély. x mag.)

Belső méret: 117 x 195 x 137 cm (szél. x mély. x mag.)

Ajtónyílás: 103 x 131 cm (szél. x mag.)

Az alapfelszerelés tartalmazza (az összes mérethez):

– 3 ponton záródó forgófogantyús cillinderzár pótkulccsal
– kényelmes ajtónyitást segítő gáznyomású rugó
rendszerező az ajtószárny belső részén (6 akasztókampóval együtt)

Rengeteg válsztható tartozék

Alapzatok

Alumínium padlókeret: Egyenletlen talajon is kello stabilitást nyújt amennyiben nem szeretne betonalapot kialakítani. Az építoelem sarokösszekötoelemeket tartalmazó alumínium profil csövekbol (40 x 40 mm) és rögzítoanyagokból (mint pl. talajhorony és csavarok) áll.

Alumínium padlólemez: 2 mm-es alumínium hullámlemezbol, a ház méretétol függoen 3-5 szegmensbol áll, a csatlakozósínekkel együtt; az optimális lerakáshoz az
alumínium padlókeret szükséges.

SmartBase: Kiváló aljzat a szilárd alapzathoz. A SmartBase egy ideális alap a betonozott vagy térkövezett felületekhez. Magas minőségű aluminíum lemezből, speciális alapzat keretből és állítható magasságú lábakból áll. Így kisebb talajegyenletlenségk max. 4 cm-ig kiegyenlíthetőek vele. Előnyei: szintkülönbségek kiegyenlítése állítható lábakkal, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, viharbiztos, teherbírás max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium lemez bordás felülettel, speciálisan kialakított padlókeret, tüzihorgonyzott állítható lábak magasságkiegyenlítéssel, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

SmartBasePlus: Optimális megoldás enyhe lejtőkre és füves területekre. A SmartBase alapzattól eltérően a szabadalmaztatott SmartBasePlus rendszer az állítható lábak helyett talajcsavarokat tartalmaz. Ezek közvetlenül a földbe kerülnek rögzítésre és max. 15 cm-es talajegyenletlenséget képesek kiegyenlíteni (nagyobb mértékű egyenletlenségek kiküszöbölésére, igény esetén rendelhetők meghosszabítások is). Ehhez a talajnak tömörnek és nagy kövektől mentesnek kell lennie. Előnyei: kevés földkiásás, nincs szükség kavicságyra, szintkülönbségek kiegyenlítése talajcsavarral, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, terhelhetőség max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium sínek bordás felülettel, speciálisan kialakított alapzat keret, tüzihorgonyzott talajcsavarok, állítható szerelőlemez, kézi becsavarozó szerszámmal együtt, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

 

Alu-padlókeret
Alu-padlólemez
SmartBase
SmartBasePlus

Egyéb tartozékok

Polcrendszer: Kihúzható 2 polc vezetősínnel együtt, 5 pozícióban állítható magassággal, tetszőlegesen bal vagy/és jobb oldalra szerelhető. Terhelhetőség max. 15 kg/polc.

Kerékpártartó sín: 5 pozícióban állítható magassággal, tetszőlegesen bal vagy/és jobb oldalra szerelhető.

Elektromos szerelőpanel: Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez.

LED világítás: Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel.

Összeszerelés

Inkább profikra bízná a tároló összeszerelését?

Nálunk erre is van lehetőség!

A kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenébe) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén továbbá egyéb kapcsolodó feladatok pl.: beton alap készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Árak

Árak – tájékoztató jelleggel:

Tároló

 

(csak egy méretben)

            456 800 Ft

Tartozékok

            

Alumínium padlókeret

               62 100 Ft

Alumínium padllemez

             103 600 Ft

SmartBase

             365 400 Ft

SmartBase Plus

             430 100 Ft

Polcrendszer

             102 100 Ft

Kerékpártartó sín

               57 100 Ft

Elektromos szerelőpanel

               18 200 Ft

 LED világítás

          26 300 Ft

 Összeszerelés

              

(csak egy méretben)

             130 050 Ft

 

            

 

Kérje igényei megírásával (tároló neve, mérete, színe, választott tartozékok, esetleges összeszerelési igény)
egyedi árajánlatunkat az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MiniGarázs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.