Szerszámtároló

Kategória:

Leírás

Szép szekrény, sok hasznos hellyel
Ahol szűkös a hely, ott mutatkozik meg igazán a nagyszerűsége.
A kertben, a teraszon, a garázsban megvéd és rendet tart anélkül,
hogy korlátozná az Ön életterét. A Biohort szerszámtárolóba a kerti eszközöket, munkagépeket, szerszámokat, játékokat stb., az esővíztől és a lopástól védve tárolhatja. Kompakt méretének és elegáns formájának köszönhetően harmonikusan beleolvad környezetébe.

A Szerszámtároló előnyei

– kiváló anyag – tüzihorganyzott, poliamid égetett lakkozású acéllemez

– biztonság a 2 ponton záródó középen forgófogantyús cilinderzárnak hála

– láthatatlan, beépített szellőzés

– essővízállóság

– soha nem kell festeni

– 20 év garancia

– ingyenes házhozszállítás

 

Méretek

90
150
230

90: 93 x 83 x 182,5 cm

150: 155 x 83 x 182,5

230: 230 x 83 x 182,5

Színek

Az alapfelszerelés tartalmazza (az összes mérethez):

2 db polc és 2 db polctartó sín

– 4 db eszköztartó (ásó, gereblye, kerti tömlok, stb. felfüggesztéséhez)

– rendszerező az ajtószárny belső oldalán (6 akasztókampóval)

– kampó a nyitott ajtó rögzítéséhez

Rengeteg választható tartozék

Alapzatok

Alumínium padlókeret: Egyenletlen talajon is kellő stabilitást nyújt amennyiben nem szeretne betonalapot kialakítani. Az építőelem sarokösszekötőelemeket tartalmazó alumínium profil csövekből (40 x 40 mm) és rögzítőanyagokból (mint pl. talajhorony és csavarok) áll.

Alumínium padlólemez: 2 mm-es alumínium hullámlemezből, a ház méretétől függően 2-4 szegmensből áll, a csatlakozósínekkel együtt. Az optimális lerakáshoz szükséges az alumínium padlókeret.

SmartBase: Kiváló aljzat a szilárd alapzathoz. A SmartBase egy ideális alap a betonozott vagy térkövezett felületekhez. Magas minőségű aluminíum lemezből, speciális alapzat keretből és állítható magasságú lábakból áll. Így kisebb talajegyenletlenségk max. 4 cm-ig kiegyenlíthetőek vele. Előnyei: szintkülönbségek kiegyenlítése állítható lábakkal, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, viharbiztos, teherbírás max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium lemez bordás felülettel, speciálisan kialakított padlókeret, tüzihorgonyzott állítható lábak magasságkiegyenlítéssel, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

SmartBasePlus: Optimális megoldás enyhe lejtőkre és füves területekre. A SmartBase alapzattól eltérően a szabadalmaztatott SmartBasePlus rendszer az állítható lábak helyett talajcsavarokat tartalmaz. Ezek közvetlenül a földbe kerülnek rögzítésre és max. 15 cm-es talajegyenletlenséget képesek kiegyenlíteni (nagyobb mértékű egyenletlenségek kiküszöbölésére, igény esetén rendelhetők meghosszabítások is). Ehhez a talajnak tömörnek és nagy kövektől mentesnek kell lennie. Előnyei: kevés földkiásás, nincs szükség kavicságyra, szintkülönbségek kiegyenlítése talajcsavarral, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, terhelhetőség max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium sínek bordás felülettel, speciálisan kialakított alapzat keret, tüzihorgonyzott talajcsavarok, állítható szerelőlemez, kézi becsavarozó szerszámmal együtt, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

 

Alu-padlókeret
Alu-padlólemez
SmartBase
SmartBasePlus

Egyéb kiegészítők

Polcállvány: 2 db-os csomag. 4 x 4 x 173 cm.

Polc: standard (szél. 72 x mély. 24,5 x 7 cm) 2 vagy 4 db-os csomagban, vagy mély (szél. 72 x mély. 43,5 x 7 cm) 2 db-os csomagban.

(Az alapfelszereltség része 2 polc és 2 polcállvány.)

Összecsukható asztal: A helytakarékos összecsukható asztal két polcállványra lesz felfüggesztve. Így gyorsan egy stabil munkafelületet kap. Teherbírás max. 30 kg. Méret: 69,2 x 57,5 x 40 cm.

Beakasztható-zsák falisínnel: Ideális a kis dolgok tárolásához, falisínnel együtt a két polcállványba való felfüggesztéshez. Zsák fekete poliészterfonatból. Méret: szél. 67 x mély. 34 x mag. 20 cm.

Kampó-szett (kombi-, nyél-és lapáttartó kampó): A kampószett az alábbiakból tevődik össze: nyél- és lapáttartó kampó és egy falisín, mely a két polcállványba kerül felfüggesztésre.

Eszköztartó (4 db-os csomag): Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához. (Az alapfelszereltség tartalmazandó 4 darabon felül pluszba.)

Elektromos szerelőpanel: Diszkréten elrejtett kábelvezetés, valamint a kapcsolók és konnektorok különböző helyre történő egyszerű
szerelése (a képen látható elektromos berendezés nélkül).

LED-világítás: Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB
töltővel.

Polcállvány
Polc
Összecsukható asztal
Elektromos szerelőpanel
Zsák
Eszköztartó
Kampó-szett
LED világítás

Összeszerelés

Inkább profikra bízná a tároló összeszerelését?

Nálunk erre is van lehetőség!

A kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenébe) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén továbbá egyéb kapcsolodó feladatok pl.: beton alap készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Árak

 

Tároló
90-es méret281 100 Ft
150-es méret361 500 Ft
230-as méret442 000 Ft
Tartozékok(méret függő)
Padlókeret43 800 – 68 000 Ft
Padlólemez35 800 – 88 100 Ft
Polcállvány18 100 Ft
Polcok23 700 – 35 800 Ft
LED világítás29 800 Ft
 Összeszerelés
 90-es méret107 100 Ft
150-es méret120 870 Ft
230-as méret126 990 Ft

Kérje igényei megírásával (tároló neve, mérete, színe, választott tartozékok, esetleges összeszerelési igény)
egyedi árajánlatunkat az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerszámtároló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.