Back to Shop

Gravity candle

14.990 Ft17.990 Ft

A GRAVITY CANDLE lenyűgöz csökkentett kialakításával és egyszerű mechanikájával, amely lenyűgöző funkciókat tesz lehetővé.

Ez a hihetetlenül sokoldalú lámpa az egyszerű világítástól a gyors lezáráson át a szennyeződés elleni védelemig minden környezetben gyertyafényt varázsol.

Használja a Gravity gyertyát az asztalon állva vagy az opcionális oszlopra szerelve a kertben, teraszon vagy erkélyen. Inkább letennéd a Gravity gyertyát? Erre is van megoldásunk!

  • Ezüst
  • Fekete
Clear

GRAVITY CANDLE lámpa – egy tökéletesen kiegyensúlyozott lámpa bel- és kültérre. A gyertya mindig vízszintes marad. Gyufával gyorsan és biztonságosan meggyújtható az üvegcső enyhén oldalra billentésével. A biztonságos befejezéshez egyszerűen fordítsa meg a lámpát. Ez azt jelenti, hogy védve marad az időjárástól és a szennyeződésektől.

Nem is lehetne egyszerűbb vagy biztonságosabb: A meggyújtáshoz döntse kissé oldalra a GRAVITY GYERTYÁT. Nem kell eltávolítania az üvegcsövet, és nem kell elfogadnia a csúnya viaszcseppeket. Tisztán és biztonságosan befejezheti, ha egyszerűen megfordítja. Mert akkor a föld beborítja a lángot, leállítja az oxigénellátást és elfojtja a tüzet. Nincs kifújás, nincs viasz fröccsenés, nincs füst!

Jellemzők

– Lámpa kardántárolóval
– A gravitáció tartja a gyertyát
– Kényelmesen világít
– Biztonságosan és tisztán fejezze be
– Fordítsa meg: véd a levelek, a víz és a por ellen
– Sokoldalú: akasztóeszköz, rúd vagy rúd talppal kiegészítőként

Tömeg 0,6 kg
Méretek 8 × 8 × 13 cm
Szín

Ezüst, Fekete

Választható tartozékok

Hanging system

Az akasztóeszköz (tartozék) beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Lakásokhoz, házakhoz és nyaralókhoz, valamint kertekhez, teraszokhoz és erkélyekhez. Könnyen összeszerelhető, ez a verzió a GRAVITY CANDLE minden nagyszerű funkcióját is kínálja, mint például a biztonságos világítás és kikapcsolás. Fejjel lefelé fordítva a lámpa belseje jól védett marad az időjárástól és a portól!

Gravity Candle rúd

Ünnepi vacsora? Társas összejövetel a teraszon vagy a kertben? Helyezze a GRAVITY GYERTYÁT bárhová, ahol csak akarja. Falon, talapzaton vagy oszloppal és talapzattal emelve. Vagy egyszerűen csak szúrja a botot a földbe, a pázsitba vagy egy virágcserépbe, és élvezze a csodálatos szabadtéri gyertya hangulatot! A különböző hosszúságok még több lehetőséget kínálnak! A rúd és a talp gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00