ÖRÖM Legyen
ÖltÖztetni Kertjét!

KERTSZABÓ KIÁLLÍTÓPARK

Annak érdekében, hogy termékeink ne csak online legyenek megtekinthetőek, tovább gondoltuk és kialakítottunk egy kiállítóparkot, ahol az érdeklődők élőben is megtekinthetik, kipróbálhatják és átérezhetik mit is nyújtanak a termékek, továbbá ahol szaktanácsadással is segítjük látogatóinkat. Kiállítóparkunk Szentendre határában került kialakításra. A városba beérve talán sokan látták is már a felállított hatalmas medencénket.

KERTSZABO.HU

A tapasztalatok arra indítottak, hogy segítsük a minőségi, stílusos kertkiegészítő termékek elérését ügyfeleinknek. Ezt mára, kiterjedt partner hálózatunknak hála könnyen megtehetjük. Ezért is hoztuk létre webáruházunkat, ahol ezek a termékek még könnyebben elérhetők bárki számára. Webáruházunkon keresztül ugyanis segítséget szeretnénk nyújtani az embereknek, hogy innovatív és stílusos termékkel, kiegészítőkkel díszíthessék otthonukat, környezetüket.

A KERTÉSZ

1999-ben találkoztam az angol kerttel, kerttervezéssel Angliában. Négy évet töltöttem ott tanulással, munkával. Ezt követően hazaköltöztem, hogy bemutathassak egy egyedi stílust, mely központba helyezi a kert tulajdonosát és hatással van rá.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00