Márkáink

Biohort

A Biohort termékeit kiváló minőség, funkcionalitás és biztonság jellemzi.

A prémium minőségű tüzihorganyzott acéllemezeknek és a rozsdamentes nemesacél kiegészítőknek hála kerti tárolóik nem igényelnek karbantartást, életre szólóak.

A gazdag alapfelszereltségnek és a rengeteg választható kiegészítőnek hála sokoldalúan felhasználhatók.

A biztonságról pedig prémium minőségű zárak, dupla lemezvastagság és égés álló anyag gondoskodnak. A tárolók továbbá viharállók és a hóterhelést is jól bírják.

Degardo

A design és a letisztult, egyedi formák világa.

Termékeik a lakás, a terasz és a kert központi díszei lehetnek.
Ha stílusosabbá tenné otthonát, ha igényes és egyedi megjelenést keres, ha szereti a fényt az éjszakában a Degardo luxus berendezési tárgyai önnek valók.

Stabil és rendkívül ellenálló, duplafalú virágtartóik között vannak fényes, matt és természet ihlette változatok, akár világító verzióban is, egész az extra nagy méretig.

Növénytartóik mellett kiemelkedőek továbbá például lámpáik is.

Ecoraster

Az újrahasznosított műanyagból, pontosabban kis sűrűségű polietilénből készült rendkívül ellenálló gyeprácsok tökéletes megoldást kínálnak építészeti, kertészeti és tereprendezési projektekben: kavicsos tárolóhelyek kialakításánál, nagy forgalmú parkolóhelyeknél vagy tűzoltósági területeknél, amiknek képesnek kell lenniük megbirkózni a folytonos használtsággal illetve a nehéz rakományok jelenlétével is.

Terra

A terra növénytartóinak méretei a hétköznapitól egészen a hatalmasig terjednek. Így optimális megoldást nyújtanak nem csak házak vagy irodák, hanem akár közterek díszítésére is. A funkcionalitás mellet fontos szempont számukra az esztétika is, így rendkívüli formatervezéssel is találkozhatunk minőségi termékeikben.

Továbbá a növénytartókhoz, illetve azoktól külön is kínálnak különböző (pl.: karácsonyi, húsvéti) dekorációs elemeket, melyek szintén nem csak otthonunk díszítésére jók.

Gampre

A Grampre melegházak alapját tartós és ellenálló dupla, megerősített alumínium profilok adják, melyek nem igényelnek további karbantartást. Ezekre kerülnek az átlátszó, ütésálló, fényáteresztő, jó hőtartó és UV védelemmel ellátott extra tartós polikarbonát burkolatok. A különböző méretű házakhoz mindig tartozik egy napfénytető és dupla bejárati ajtó is.
Továbbá automatikus öntöző rendszerrel is felszerelhetők.

A márka hasonló, minőségi anyagokból kínál továbbá többek között például előtetőket is.