Back to Shop

MiniGarázs

666.300 Ft

Kicsi, nagy haszonnal

Multifunkcionális helycsoda, engedélyeztetési kötelezettség nélkül. A MiniGarázs ideális tároló 2 db kerékpár, kerti szerszámok vagy a kerti bútorok számára. A 145 cm-es magasságával alapjában véve nem engedélyköteles. Az intelligens sínszisztéma (opcionális) megkönnyíti a kerékpárok elhelyezését. A hátsó kereket a talajsínre helyezni, a kerékpár kormányát a kihúzható felső sínbe akasztani, betolni, kész! A kerti szerszámok tárolásához a kihúzható polcrendszer 2 polccal (150 cm hosszú) nyújt értékes segítséget. Egy multifunkcionális tároló megnyerő külsővel.

A MiniGarázs előnyei

kiváló anyag

– biztonság a 3 ponton záródó forgófogantyús cilinderzárnak hála

– láthatatlan, beépített szellőzés

– essővízálló

– kényelmes ajtónyitás gáznyomású rugóval

– soha nem kell festeni

– 20 év garancia

– ingyenes házhozszállítás

Színek

ezüst-metál
sötétszürke-metál

Méretek

Külső méret: 122 x 203 x 145 cm (szél. x mély. x mag.)

Belső méret: 117 x 195 x 137 cm (szél. x mély. x mag.)

Ajtónyílás: 103 x 131 cm (szél. x mag.)

Alapfelszerelés (összes mérethez):

– 3 ponton záródó forgófogantyús cillinderzár pótkulccsal
– kényelmes ajtónyitást segítő gáznyomású rugó
rendszerező az ajtószárny belső részén (6 akasztókampóval együtt)

Rengeteg válsztható tartozék

Alapzatok

Alumínium padlókeret: Egyenletlen talajon is kello stabilitást nyújt amennyiben nem szeretne betonalapot kialakítani. Az építoelem sarokösszekötoelemeket tartalmazó alumínium profil csövekbol (40 x 40 mm) és rögzítoanyagokból (mint pl. talajhorony és csavarok) áll.

Alumínium padlólemez: 2 mm-es alumínium hullámlemezbol, a ház méretétol függoen 3-5 szegmensbol áll, a csatlakozósínekkel együtt; az optimális lerakáshoz az
alumínium padlókeret szükséges.

SmartBase: Kiváló aljzat a szilárd alapzathoz. A SmartBase egy ideális alap a betonozott vagy térkövezett felületekhez. Magas minőségű aluminíum lemezből, speciális alapzat keretből és állítható magasságú lábakból áll. Így kisebb talajegyenletlenségk max. 4 cm-ig kiegyenlíthetőek vele. Előnyei: szintkülönbségek kiegyenlítése állítható lábakkal, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, viharbiztos, teherbírás max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium lemez bordás felülettel, speciálisan kialakított padlókeret, tüzihorgonyzott állítható lábak magasságkiegyenlítéssel, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

SmartBasePlus: Optimális megoldás enyhe lejtőkre és füves területekre. A SmartBase alapzattól eltérően a szabadalmaztatott SmartBasePlus rendszer az állítható lábak helyett talajcsavarokat tartalmaz. Ezek közvetlenül a földbe kerülnek rögzítésre és max. 15 cm-es talajegyenletlenséget képesek kiegyenlíteni (nagyobb mértékű egyenletlenségek kiküszöbölésére, igény esetén rendelhetők meghosszabítások is). Ehhez a talajnak tömörnek és nagy kövektől mentesnek kell lennie. Előnyei: kevés földkiásás, nincs szükség kavicságyra, szintkülönbségek kiegyenlítése talajcsavarral, szükség esetén könnyen eltávolítható, tökéletesen illeszkedik a tárolóhoz, terhelhetőség max 200kg/m2. Alapfelszereltsége: alumínium sínek bordás felülettel, speciálisan kialakított alapzat keret, tüzihorgonyzott talajcsavarok, állítható szerelőlemez, kézi becsavarozó szerszámmal együtt, a víz bejutását megakadályozó integrált vízzáró. Ez által nincs többé szüksége az alumínium padlókeretre és alumínium padlólemezre.

 

Alu-padlókeret
Alu-padlólemez
SmartBase
SmartBasePlus
Egyéb tartozékok

Polcrendszer: Kihúzható 2 polc vezetősínnel együtt, 5 pozícióban állítható magassággal, tetszőlegesen bal vagy/és jobb oldalra szerelhető. Terhelhetőség max. 15 kg/polc.

Kerékpártartó sín: 5 pozícióban állítható magassággal, tetszőlegesen bal vagy/és jobb oldalra szerelhető.

Elektromos szerelőpanel: Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez.

LED világítás: Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel.

Összeszerelés

Inkább profikra bízná a tároló összeszerelését?

Nálunk erre is van lehetőség!

A kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenébe) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén továbbá egyéb kapcsolodó feladatok pl.: beton alap készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kertszabo.hu e-mail címen!

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00