Back to Shop

Bowl tűz tál, grillező

139.990 Ft260.990 Ft
BOWL – tűz tökéletes formájában! Az állvány lenyűgöző multifunkcionalitást tár fel – tűztálként, kellemes grillezőként és hangulatos fűtőpontként. A külön megvásárolható grillrács / plancha kiváló BBQ élvezetet biztosít, a kiegészítő dróttalppal pedig laza lounge hangulatot teremt.
  • 57
  • 70
  • Tripod
  • Star stand
Clear

Mire képes ez a sokoldalú tehetség?

Használja a BOWL-t úgy, ahogy akarja – grillezőként vagy tűzrakóhelyként! Az összecsukható állvány optimális működési magasságot biztosít a rostélyos vagy plancha grillezéshez. Keverd össze a kettőt, és varázsold elő saját kulináris ötleteidet! Grillezni, majd lehűteni? Az opcionális drótállvány (tartozék) segítségével tökéletes társalgói hangulatot teremthet. A talajjal és magával a tállal való három érintkezési pontnak köszönhetően a BOWL mindig stabil és biztonságos.

Jellemzők | Méretek

Jellemzők

– Tűztál és BBQ
– Dönthető félgömb: optimális szélvédelem és hőirány
– Összecsukható állvány: stabil állvány, kényelmes magasság
– Gyors össze- és szétszerelés szerszámok nélkül
– Könnyen tisztítható a kivehető hamutartónak köszönhetően
– Padlószintű tűztálnak is alkalmas dróttalppal (tartozék)
– Szállítási terjedelem: tűztál, belső hamutálca, állvány

Anyag

– Félgömb: acél, zománcozott
– Belső hamutálca: acél, zománcozott
– Összecsukható állvány: rozsdamentes acél, tömör

Méretek

– Bowl 57: Magasság: 25,1 cm, Átmérő: 57 cm
– Bowl 70: Magasság: 31,5 cm, Átmérő: 70 cm
–  Tripod: Magassága kihajtva: 58 cm, Magasság összecsukva (lábhossz): 81 cm
– Star stand: 22,2 cm magas

Választható lábak

Melyik a megfelelő számodra?

A BOWL pillanatok alatt össze- és szétszerelhető. Függetlenül attól, hogy az állványt szeretné használni a grillezéshez egy kényelmes magasságban, vagy a BOWL-t az opcionális drótállványra (kiegészítő) helyezi, hogy alacsony, laza társalgó légkört tölthessen barátaival. Eldöntetlen? Egyszerűen rendelje meg mindkét állványt, és döntse el, mikor és mikor.

 

Tál tartozékok

Használja ki a BOWL teljes multifunkcionalitását – tűzrakás vagy BBQ, magasan az állvánnyal vagy alacsonyan a drótállvánnyal (tartozék). Rendkívül könnyen össze- és szétszerelhető, szerszám nélkül. Az állvány a lábak egyszerű elfordításával kompaktan összecsukható és szállítható. Mit tehet a BOWL kiegészítők teljes választékával?! Légy kreatív!

Grill rács

A polírozott rozsdamentes acélból készült klasszikus grill az ismerős grillezési élményt és a parázs közvetlen kilátását kínálja. Egy másik grillrácstal vagy planchával bővíthető, így minden lehetőség megvan, és egyik vendége sem fog éhezni.

Plancha

Az öntöttvas lemez, más néven plancha, minden eddiginél egészségesebbé teszi a faszénnel vagy tűzifával való grillezést. Folyamatos felületének köszönhetően egyenletesen és gyengéden osztja el a hőt, így a legjobb választás magas hőmérsékleten történő indirekt grillezéshez.

Sütőrács – sear grate

A sütőrács közvetlenül a plancha gyűrű nyílására helyezhető, és ideális ételek pirításához. Ha túl meleg lenne, távolabb helyezheti a lángoktól az állítható magasságú tartón, vagy helyet szabadíthat fel a tartón egy wok serpenyő számára.

Melegítő gyűrű – warming ring

A melegítőgyűrű egyszerűen a sütőrács tetején helyezkedik el, hogy még több helyet biztosítson a nyílt láng felett, akár az öntöttvas rostély körül, akár polcként a vasserpenyő körül, vagy önmagában, második grillsütőként, hogy készen álljon. – az optimális hőmérsékleten fogyasztható finomságokhoz vagy finom grillezett ételek, például kenyér vagy zöldségek finomelkészítéséhez.

Bowl fedelek

Board, Lid és Cover

Akasztó szett – Hook set

Tökéletes tárolási megoldás a BOWL-ra erősített grilleszközök számára. Egyszerűen a BOWL, BOWL 57 vagy BOWL 70 szélére akasztva szerszámai mindig kéznél vannak. Minden barbecue-szakembernek kötelező darab!

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00