Back to Shop

Gravity Candle: talp/alapzat

12.990 Ft
GRAVITY CANDLE talp  – Ha a GRAVITY CANDLE rúdnak szabadon kell állnia, akkor ezt a szilárd alaplapot szerszámok nélkül kell felszerelni. Beltéren és kültéren is elhelyezhető.

Jellemzők

– A GRAVITY CANDLE pálca állványa
– Biztos alapozás
– Gyors és egyszerű átalakítás

Szabadon álló lámpás:
Csavarja fel a talpat a hegy helyett, és a GRAVITY CANDLE szabadon áll az oszlopon.

Tömeg 1,4 kg
Méretek 16,5 × 16,5 × 8 cm

Gravity Candle tartozékok

Mire képes ez a sokoldalú tehetség?

A GRAVITY CANDLE minimalista dizájnja ragyog, és az egyszerű mechanizmus lehetővé teszi a lenyűgöző funkciókat: egyszerűen gyújtható, gyorsan kialszik és véd minden szennyeződéstől. Ez a hihetetlenül sokoldalú lámpa gyönyörű gyertyafényt varázsol minden környezetben. Egyszerűen használja a GRAVITY GYERTYÁT egy asztalon vagy egy opcionális oszlopra szerelve a kertben, vagy teraszon vagy erkélyen. Vagy inkább akasztaná a GRAVITY GYERTYÁT? Erre is van megoldásunk!

Gravity Candle Talp/ Alapzat

Ha a GRAVITY CANDLE rúdnak szabadon kell állnia, akkor ezt a szilárd alaplapot szerszámok nélkül kell felszerelni. Beltéren és kültéren is elhelyezhető.

Gravity Candle rúd

Ezzel a pálcikával a GRAVITY GYERTYÁT bárhová elhelyezheti a kertben, de akár növénycserépbe is. A GRAVITÁCIÓS GYERTYA egyszerűen ráhelyezhető a pálca táljára, és ebben a helyzetben is könnyen megfordítható, a gyertya lángja kialszik és védve van az időjárástól.

Gravity Candle hanging system

Húzza le az üvegcsövet, helyezze be a gyűrűt és a konzolt, majd helyezze vissza az üvegcsövet. A függesztett lámpa készen áll.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00