Back to Shop

SPIN gél cup

4.990 Ft5.990 Ft

A SPIN láng a végéhez közeledik, és szeretnéd továbbra is várakozás nélkül élvezni a láng látványát? Egy további zselés tüzelőanyag-pohárral azonnal kicserélheti a forró gél üzemanyagpoharat a SPIN-ből, és folytathatja a tüzelést.

Szín: ezüst

  • 90
  • 120
Clear

Részletek

– További gél üzemanyagpohár a SPIN 90*-hez
– A megszakítás nélküli tűzélmény érdekében: cserélje ki, amint a SPIN lángja kialudt
– Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
– Űrtartalom: 90-es: 225 ml, 120-as 500 ml
– Összehajtott perem az üzemanyagszint jelzésére
– Csak höfats bioetanol gél üzemanyaggal használható

A végtelen tűzélményért

Az extra zselés üzemanyagpohár lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül élvezze a tüzet. Amint a SPIN kialszik, eltávolíthatja az üres forró gél üzemanyagpoharat az aramid tűzálló kesztyűvel a SPIN-ből, cserélheti hideg gél üzemanyagpohárra, és biztonságosan újratöltheti.

Méretek

SPIN 90 gél cup

– Űrtartalom: 225 ml
– Tömeg: 0,07 kg
– Méretek: átmérő 6,5 cm x 7,5 cm magas

SPIN 120 gél cup

– Űrtartalom: 500 ml
– Tömeg: 0,13 kg
– Méretek: átmérő 8,5 cm x 9,5 cm magas

Bioetanol gél

höfats bioetanol: természetes és fenntartható

A höfats bioetanolt megújuló nyersanyagokból és biológiai hulladékokból nyerik . Ez a természetes SPIN tüzelőanyag ezért fenntartható, és teljesen szagtalanul, korom- és füstmentesen ég.

Csak a höfats bioetanol üzemanyaggal érheti el a tökéletes lánghatást  és garantálja a SPIN (DIN EN 16647 szerint tesztelt) biztonságát akár beltérben is.

SPIN tartozékok

Ezerarcú SPIN

A lángörvény minden oldalról magára vonja a figyelmet. Ezért a SPIN asztali kandalló a hozzáillő kiegészítőkkel pillanatok alatt függőtűzzé, kerti fáklyává vagy lámpássá alakítható.

Mindegyik változatban a láng színpadra állítása a döntő. Ezt pedig az átgondolt multifunkcionalitás a végletekig viszi.

 

SPIN alap

Az üveghengerben lévő lángok örvénylését asztali tűzzé alakítja. Ha azt szeretné, hogy a SPIN 90/120 fáklya vagy a SPIN 90/120 függőtűz szabadon álljon, felszerelheti a SPIN alapot, és bármilyen asztalra helyezheti a SPIN 90/120-at. A SPIN 90/120 a szabadban is felállítható, ha a talpat szilárd felületre rögzíti.

SPIN állványemelő

Az állványemelőnek köszönhetően a SPIN még jobb alakot vág a talajon. Az alap és a szárnytest közé könnyen és szerszám nélkül szerelhető SPIN láng 9 cm-rel megemelkedik (SPIN 90 | 900), és az asztali tüzet kerti lámpává alakítja.

SPIN földbe szúrható rúd

A földelt tüske tartozékként a SPIN pillanatok alatt kerti fáklyává változik. Egyszerűen a pázsitba, ágyba vagy virágcserépbe illesztve, vagy az alapra csavarozva elvarázsolja a vendégeket a következő kerti partin, és az este szemet gyönyörködtetője lesz. A talajtüske három különböző hosszúságú részének (17 cm + 34 cm + 48 cm) köszönhetően a SPIN a kívánt magasságra emelhető és a kiegészítő köszörült szeggel biztonságosan rögzíthető a talajban.

SPIN fedél

A SPIN biztonságos tárolása érdekében van egy testre szabott fedél a SPIN 90/120-hoz. A húzózsinór biztosítja a biztonságos rögzítést, a vízlepergető anyag pedig véd a szennyeződéstől és a nedvességtől.

SPIN Hanging system

A SPIN-t függőtűzzé alakítja, amely stabil és elegáns rozsdamentes kábelre akasztható, kampóra rögzíthető és rugalmasan állítható magasságú. A SPIN úgy tűnik, hogy könnyedén lebeg az űrben, és lenyűgöző látványt vonz bel- és kültéren.

SPIN gél cup

A SPIN láng a végéhez közeledik, és szeretnéd továbbra is várakozás nélkül élvezni a láng látványát? Egy további zselés tüzelőanyag-pohárral azonnal kicserélheti a forró gél üzemanyagpoharat a SPIN-ből, és folytathatja a tüzelést.

SPIN átalakító

Nem lennénk höfatok, ha nem törődnénk a fenntarthatósággal. Ezért az innovatív és szabadalmaztatott Bio-Burner külön is kapható . Egyszerűen eltávolíthatja a gél üzemanyag-poharat a SPIN 90 | 120, és cserélje ki a Bio-Burner 900 | 1200. Most már csak át kell térni a höfats folyékony bioetanol üzemanyagra . Az új Bio-Burner 900 | Az 1200 kizárólag folyékony üzemanyaggal működik, és akár 33%-kal tovább ég, mint az előző modell – ugyanannyi bioetanol felhasználásával.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00