Back to Shop

SPIN 900 | 1200 átalakító

13.990 Ft15.990 Ft

Frissítés a SPIN 90 | 120

Nem lennénk höfatok, ha nem törődnénk a fenntarthatósággal. Ezért az innovatív és szabadalmaztatott Bio-Burner külön is kapható . Egyszerűen eltávolíthatja a gél üzemanyag-poharat a SPIN 90 | 120, és cserélje ki a Bio-Burner 900 | 1200. Most már csak át kell térni a höfats folyékony bioetanol üzemanyagra . Az új Bio-Burner 900 | Az 1200 kizárólag folyékony üzemanyaggal működik, és akár 33%-kal tovább ég, mint az előző modell – ugyanannyi bioetanol felhasználásával.

  • Spin 900 Bio-Burner, gyűrűvel
  • Spin 1200 Bio-Burner, gyűrűvel
Clear

Jellemzők:

– szabadalmaztatott Bio-Burner innovatív égőtechnológiával
– SPIN 90-ben cserélheti a gél üzemanyagpoharat
– a SPIN 90 frissítése SPIN 900-ra
– csak höfatból származó folyékony bioetanollal használható
– égési idő 80-120 perc kb. 200 ml höfats bioetanol folyékony üzemanyag
– az égési idő 50%-kal növelhető a mellékelt Eco-Ring segítségével
– zárt bioégő biztonságosan zárja be a folyékony tüzelőanyagot
– szállítási terjedelem: Bio-Burner, Eco-Ring, oltófedél
– szín: ezüst

 

Figyelem:

A Bio-Burner 900-at csak höfatokból származó folyékony bioetanol üzemanyaggal szabad használni. Organikus höfats bioetanol folyékony üzemanyagunkat nem tartalmazza. A láng eloltására csak a mellékelt oltófedelet szabad használni.

SPIN Bio-Burner  – A népszerű tűzörvény szíve egy teljesen új lángélménnyel varázsolja el a SPIN szerelmeseit – asztali kandallóként, padlón állva, kerti fáklyaként vagy akár lebegő függőtűzként. Élvezze a még feltűnőbb és fényesebb lángot, amely szoborként emelkedik fel a nappal és az éjszaka bármely szakában, bent vagy kint. A technológiailag kifinomult Bio-Burner 100%-ban kompatibilis a SPIN 90 és SPIN 900 szabványokkal, és lenyűgöz zseniális funkcionalitásával, kompromisszumok nélküli biztonságával és lényegesen hosszabb ideig tartó lángjával azonos mennyiségű folyékony bioetanol üzemanyag használatával. Szagtalan és füstmentes, élvezheti a tűz látványának melegét, és további 50%-kal meghosszabbíthatja az égési időt a kiegészítő Eco-Rlate segítségével.

A legmodernebb Bio-Burner technológia

A SPIN 900 szíve | Az 1200 a szabadalmaztatott Bio-Burner. Kifinomult égőtechnológiájának köszönhetően világos és jellegzetes lángot állít elő , amely nappal is látható. A zárt Bio-Burner biztonságosan feltölthető höfats folyékony bioetanollal a biztonsági szelepen keresztül, és több mint 1,5 órán keresztül ég . Az Eco-Ring felhelyezésével szabályozható a lángmagasság és ezzel az égési idő,  50%-kal növelve a korábban leírtakat!

Milyen üzemanyagot használjak a SPIN-hez?

Attól függően, hogy melyik SPIN-je van, fontos, hogy a megfelelő üzemanyagot használja. 
Ez azt jelenti, hogy a SPIN 90 | 120 csak gél üzemanyaggal tölthető (fekete kupak) . 
A SPIN 900 | 1200 és minden SPIN utólag felszerelve a Bio-Burner 900 | 1200 csak folyékony üzemanyaggal tölthető (zöld kupak) 

SPIN tartozékok

Ezerarcú SPIN

A lángörvény minden oldalról magára vonja a figyelmet. Ezért a SPIN asztali kandalló a hozzáillő kiegészítőkkel pillanatok alatt függőtűzzé, kerti fáklyává vagy lámpássá alakítható.

Mindegyik változatban a láng színpadra állítása a döntő. Ezt pedig az átgondolt multifunkcionalitás a végletekig viszi.

 

SPIN alap

Az üveghengerben lévő lángok örvénylését asztali tűzzé alakítja. Ha azt szeretné, hogy a SPIN 90/120 fáklya vagy a SPIN 90/120 függőtűz szabadon álljon, felszerelheti a SPIN alapot, és bármilyen asztalra helyezheti a SPIN 90/120-at. A SPIN 90/120 a szabadban is felállítható, ha a talpat szilárd felületre rögzíti.

SPIN állványemelő

Az állványemelőnek köszönhetően a SPIN még jobb alakot vág a talajon. Az alap és a szárnytest közé könnyen és szerszám nélkül szerelhető SPIN láng 9 cm-rel megemelkedik (SPIN 90 | 900), és az asztali tüzet kerti lámpává alakítja.

SPIN földbe szúrható rúd

A földelt tüske tartozékként a SPIN pillanatok alatt kerti fáklyává változik. Egyszerűen a pázsitba, ágyba vagy virágcserépbe illesztve, vagy az alapra csavarozva elvarázsolja a vendégeket a következő kerti partin, és az este szemet gyönyörködtetője lesz. A talajtüske három különböző hosszúságú részének (17 cm + 34 cm + 48 cm) köszönhetően a SPIN a kívánt magasságra emelhető és a kiegészítő köszörült szeggel biztonságosan rögzíthető a talajban.

SPIN fedél

A SPIN biztonságos tárolása érdekében van egy testre szabott fedél a SPIN 90/120-hoz. A húzózsinór biztosítja a biztonságos rögzítést, a vízlepergető anyag pedig véd a szennyeződéstől és a nedvességtől.

SPIN Hanging system

A SPIN-t függőtűzzé alakítja, amely stabil és elegáns rozsdamentes kábelre akasztható, kampóra rögzíthető és rugalmasan állítható magasságú. A SPIN úgy tűnik, hogy könnyedén lebeg az űrben, és lenyűgöző látványt vonz bel- és kültéren.

SPIN gél cup

A SPIN láng a végéhez közeledik, és szeretnéd továbbra is várakozás nélkül élvezni a láng látványát? Egy további zselés tüzelőanyag-pohárral azonnal kicserélheti a forró gél üzemanyagpoharat a SPIN-ből, és folytathatja a tüzelést.

SPIN átalakító

Nem lennénk höfatok, ha nem törődnénk a fenntarthatósággal. Ezért az innovatív és szabadalmaztatott Bio-Burner külön is kapható . Egyszerűen eltávolíthatja a gél üzemanyag-poharat a SPIN 90 | 120, és cserélje ki a Bio-Burner 900 | 1200. Most már csak át kell térni a höfats folyékony bioetanol üzemanyagra . Az új Bio-Burner 900 | Az 1200 kizárólag folyékony üzemanyaggal működik, és akár 33%-kal tovább ég, mint az előző modell – ugyanannyi bioetanol felhasználásával.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00