Back to Shop

„AvantGarde” kerti tároló

595.107 Ft1.170.777 Ft

Méltóan viseli az AvantGarde nevet. Ez egy rendkívül stabil szerszámos ház, ami a legmodernebb építészeti igényeknek is megfelel. A kellemes kinézete és számos praktikus előnye zavartalan örömöt garantál a mindennapokhoz. Mivel egy életen át nem igényel karbantartást ezzel pénzt és értékes szabadidőt spórol.

  • ezüst-metál
  • kvarcszürke-metál
  • sötétszürke-metál
  • egyszárnyú ajtó
  • dupla ajtó
Clear

FERDETETŐS SZERSZÁMTÁROLÓ A LEGJOBB MINŐSÉGBEN

Méltóan viseli az AvantGarde nevet. Ez egy rendkívül stabil szerszámos ház, ami a legmodernebb építészeti igényeknek is megfelel. A kellemes kinézete és számos praktikus előnye zavartalan örömöt garantál a mindennapokhoz. Mivel egy életen át nem igényel karbantartást ezzel pénzt és értékes szabadidőt spórol.

– Legjobb anyagok: Tüzihorgonyzott, poliamid égetett lakkozású acéllemez
– Életreszóló karbantartást nem igényel
– 20 év garancia

 

Alapfelszereltség

Alapfelszereltség az összes mérethez

 

Szerszámtartó

Alapfelszereltség: 2 szerszámtartó
az ajtószárnyak belső oldalán. Ajtószárnyanként max. 4 szerszámtartó lehetséges.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Polcszett/ polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.
További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Színek & Méretek

Színek

 

ezüst-metál

kvarcszürke-metál

sötétszürke-metál

 

Méretek

(CM, KÜLSŐ MÉRET TETŐKIUGRÁSSAL)

Ajtónyitás:

Szabvány ajtó (ajtókilincs jobb oldalt): 76 x 182 cm (Szél. x Mag.)

Duplaajtó A1-A4: 139 x 182 cm (Szél. x Mag.)

Duplaajtó A5-A8: 155 x 182 cm (Szél. X Mag.) – A7-es mérettől a dupla ajtó oldalfalba is beépíthető.

A szaggatott vonalak a tetőkiugrást jelölik.

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek

Tartozékok

Opcionálisan választható tartozékok

 

Alumínium padlókeret

Egyenetlen talaj (pl. gyep) esetén alapozás nélkül is kellő stabilitást nyújt a szerszámos háznak. A vele szállított talajcsavarok biztosítják a viharállóságot.

Szükséges tartozék!

Ablakelem

A komplett oldalfalelem fémkeretes ablakkal (műanyag ablak) engedi be a nappali fényt az Europa szerszámos házba (ablaknyílás 50 x 60 cm).

Ajtóra szerelhető kosarak

A kosarak könnyen felcsavarozhatók az ajtószárny belső oldalára. Ideális kerti szerszámok, kesztyűk stb. tárolásához, hogy azok mindig kéznél legyenek (2 darabos csomagolás).

Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 37 x 10 x 9,5cm, Teherbírás: 1 kg / kosár

Polckosarak

A polckosarakat 2 polcállványra lehet felfüggeszteni. Ideális növényvédő szerek, vetőmagok, dobozok és szerszámok tárolására. (2 darabos csomagolás). Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 72 x 16 x 11 cm, Teherbírás: 3 kg / polckosár.

Pótajtó ECO

A pótajtót nemesacél-kilincsgarnitúrával, és a szabványcilinderrel, a 3-pontos zárral, egy gáznyomású rugóval, zsanérokkal, két szerszámtartóval, valamint a hozzávaló oldalsó ajtóütköző lemezekkel szállítjuk. Az ajtó alapesetben jobbra nyíló*, igény esetén balra nyíló is rendelhető.

A gazdságos ECO változathoz is rendelhető pótajtó. Trapézlemezből készült ajtó, két ponton záródó forgófogantyús cilinderzárral, ablakrögzítő kampóval, zsanérokkal és az ajtó belső részén található rendszerezővel.

Szerszámtartó ECO

az ajtó belső oldalára (ajtónként max. 4 szerszámtartó lehetséges) 2 darabos csomagok

Gázrugó készlet

Gondoskodik a kényelmes ajtónyitásról. Alapfelszereltség: 2 db (kivéve AvantGarde®ECO, Europa, valamint Szerszámtároló). Az AvantGarde®ECO szerszámos házhoz mint opcionális tartozék kapható.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Polcszett / Polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.
További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Szerszámtartó

Alapfelszereltség: 2 szerszámtartó
az ajtószárnyak belső oldalán. Ajtószárnyanként max. 4 szerszámtartó lehetséges.

Kampószett

A kampószett az alábbiakból tevődik össze: nyél- és lapáttartó kampó és egy falisín, amely a két polctartóba.

Elektromos szerelőpanel

Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez (a képen látható elektromos berendezés nélkül).

LED világítás

Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel.

Kerékpártartó „BikeMax”

Szerszámos ház Europa: 6-pozícióban állítható magasság 26″-os kerékpár méretig, szerszámos ház AvantGarde®, HighLine®, Panorama®: 8-pozícióban állítható magasság, 29“-os kerékpár méretig. A kerékpárzárhoz szükséges záróhurkot tartalmazza.

Kerékpártartó állvány „BikeHolder”

Az állítható akasztókampóknak köszönhetően optimális a kerékpárok tárolása. Az alaplemez két polctartó* sínbe akasztható. A kerékpár kerekeinek gyors és egyszerű rögzítése max. 3 kerékpár / „BikeHolder”.

Padlóküszöb rámpa

Kívülre és belülre; a küszöb kényelmes átlépéséhez; csak alumínium padlókeret esetén és dupla ajtóknál alkalmazható; max. 200 kg-ig terhelhető; hossza: 135 cm

Összecsukható asztal

A helytakarékos összecsukható asztal a két polcállványra* kerül felfüggesztésre. Így gyorsan egy stabil munkafelületet kap. Teherbírás max. 30 kg. Méret: 69 x 58 cm

* A polcállvány nem része a szállítási tartalomnak

Beakasztható zsák

Ideális a kis dolgok tárolására, falisínnel együtt, ami a két polcállványba* kerül felfüggesztésre. Zsák fekete poliészterfonatból. Méret: Szél. 67 x Mély. 34 x Mag. 20 cm

FloraBoard

A szerszámos ház színében készült két függőleges rögzítősín kerül a külső falhoz rögzítésre és a virágládák a tetszőleges magasságban helyezhetőek el. Műanyagbetétek az egyszerű beültetéshez, a szállítási tartalom részei.

Ereszcsatorna szett

Kettő fém ereszcsatorna a ház színében kifolyóívvel, rögzítőanyagokkal együtt.

Pótajtó

Hogy a szerszámos háza két oldalról is megközelíthető legyen, beépíthet egy további ajtót az oldalfalba. A pótajtó szállításánál a csomag tartalmazza a nemesacél-kilincsgarnitúrát a szabványcilinderrel együtt, a 3-pontos zárat, egy gáznyomású rugót, zsanérokat, két szerszámtartót valamint a megfelelő oldalsó ajtóütköző lemezeket. Ajtónyitás csak jobbra lehetséges.

Dupla ajtó

Megkönnyíti Önnek a nagyobb eszközökkel történő be- és kifelé történő közlekedést. A 2. Ajtószárny belülről egy forgózárral és egy

gáznyomású rugóval van ellátva.

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek

Biohort alapzatok

GONDOLT MÁR AZ ALAPZATRA?

ALAPZATI MEGOLDÁSOK

BETONALAP

Az optimális alapzat egy kavicságyba elhelyezett, vasalt aljzatbeton, mely ugyanakkor drága is. Ennél az alapzatmegoldásnál is ügyelnie kell arra, hogy a talajból a víz ne tudjon bejutni a szerszámos házba. Ehhez az ideális kialakítás egy lépcsőzetes alapzat, 2 cm x 7 cm-es körbefutó lépcsőzettel. A lépcsőzetes kialakítású betonalapzat alternatívájaként, egy teljesen sima felületű betonalapzat is önthető. A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását. Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium padlólemez használatát továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási tartalomnak).

JÁRDALAPOK

Jó megoldást jelenthetnek a kavicságyba helyezett járdalapok. Mindenképpen javasoljuk az alumínium padlókeret használatát.

PADLÓKERET

Az Alumínium padlókeret segítségével tudja a szerszámos házat egyenetlen talajon is viharbiztosan rögzíteni (a talajhorgony is a csomagban van).

Az Alumínium padlólemez funkcionális padlóként szolgál és alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem a szállítási tartalom részei).

SMARTBASE és SMARTBASEPLUS

A SmartBase és SmartBasePLUS alapzatok egy stabil megoldást garantálnak a Biohort szerszámos házakhoz, szerszámtárolókhoz és a MiniGarázshoz. Az alapzatok gyorsan összeszerelhetőek és viharbiztosak. Mindegy, hogy stabil talajról vagy egyenetlen talajról van szó a SmartBase és a SmartBasePLUS alapzatokkal optimális megoldást nyújtunk. Nincs szükség vagy csak minimális földkiásás szükséges, így az összeszerelésnél sok munkát és a munkavégzéssel járó szennyeződést takaríthat meg.

További részletek a SmartBese-ról.

További részletek a SmartBase Plus-ról.

Összeszerelés

Összeszerelés 

Inkább profikra bízná az összeszerelést? Nálunk erre is van lehetőség.

A Kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenében) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén további kapcsolódó feladatok (pl. betonalap) készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Összeszerelés igénylés

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00