Back to Shop

„Neo” kerti tároló

A TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT ALAPJÁN A LEGJOBB

A sima falfelületek és az elegáns akrilüveg elem az ajtóban garantálják a modern külsőt. A saját fejlesztésű panelrendszernek köszönhetően további akrilüveg panelek is beépíthetőek. A levegő páratartalmának szabályozására szolgáló faburkolat mellett, az opcionálisan rendelhető fehér belső falburkolat, és a szigetelés is hozzájárul a kellemes légkörhöz.

A „Neo” szerszámos ház előnyei

A sima falfelületek és az elegáns akrilüveg elem az ajtóban garantálják a modern külsőt. A saját fejlesztésű panelrendszernek
köszönhetően további akrilüveg panelek is beépíthetőek. A levegő
páratartalmának szabályozására szolgáló faburkolat mellett, az
opcionálisan rendelhető fehér belső falburkolat, és a szigetelés is
hozzájárul a kellemes légkörhöz.

– kiváló anyag – tüzihorganyzott, poliamid égetett lakkozású acéllemez
– modern lapos tető
– akrilüveg elem az egyszárnyú ajtóban
– biztonság a 3-pontos zárnak hála
– kényelmes ajtónyitás gáznyomású rugóval
magas stabilitás -> jó hóteherbírás és viharállóság
– beépített vízelvezetés
– alapfelszereltég részeként ereszcsatornával
– B méretek esetén dupla ajtóval is kérhető
– opcionális belső falburkolat
– opcionális szigetelés
nem csak egyszínű verzióban érhető el

 

 

Alapfelszereltség

Alapfelszereltség (összes mérethez)

Akrilüveg elem az egyszárnyú ajtóban

Az egyszárnyú ajtóban elhelyezett, enyhén színezett akrilüveg elem szemet gyönyörködtetővé varázsolja a Neo szerszámos házat.

Faburkolat és tetőszerkezet

A belül látható fából készült mennyezet higroszkópos tulajdonságainak köszönhetően szabályozza a levegő páratartalmát. A fából készült tetőt kívülről egy teljes felületű, kiváló minőségű EPDM fólia (vastagsága: 1,5 mm) hatékonyan védi.

Ereszcsatorna

2 ereszcsatorna biztosítja az esővíz problémamentes elvezetését.

Polcok

Kettő polcszett tüzihorganyzott acéllemezből, szürkésfehér bevonattal. Méretek: 56 x 26 x 17,3 cm (Szél. x Mély. x Mag.)

Eszköztartó

Eszköztartó tüzihorganyzott acéllemezből, szürkésfehér bevonattal. Ideális ásók, gereblyék, kerti tömlők és sok minden más felakasztásához. Kettő darab az alapfelszereltség része.

Szerszámtartó

Az ajtószárny belső oldalára rögzíthető (ajtónként max. 4 szerszámtartó lehetséges). Kettő darab az alapfelszereltség része.

Színek & Méretek

Színek

ezüst-metál

kvarcszürke-metál

sötétszürke-metál

Méretek

Tartozékok

Alumínium padlókeret

Egyenetlen talaj (pl. gyep) esetén alapozás nélkül is kellő stabilitást nyújt a szerszámos háznak. A vele szállított talajcsavarok biztosítják a viharállóságot.

Szükséges tartozék! 

SmartBasePLUS

Optimális megoldás enyhe lejtőkre
A SmartBase-alapzattól eltérően a szabadalmazott SmartBasePLUS rendszer az állítható lábak helyett talajcsavarokat tartalmaz. Ezek közvetlenül a földbe kerülnek
rögzítésre és max. 15 cm-es talajegyenetlenséget képesek kiegyenlíteni. Ehhez a talajnak tömörnek és nagy kövektől és gyökerektől mentesnek kell lennie.

Akrilüveg panel

A színezett akrilüvegből készült elem (mérete: 28 x 207 cm), mely egy fémkeretbe beépítve, minden oldalfalba tetszőlegesen beépíthető, de nem egymás mellé.

TIPP: Az akrilüveg panel az oldaltető oldal-, vagy hátfalába is beépíthető.

Belső burkolat

A szürkésfehér belső falipanelek egyszerűen az oldalfalakba helyezhetőek.

Szigetelés

A belső burkolat még egy 40 mm vastag szigeteléssel (kész méretre vágott styrofoam panelek) kiegészíthető.

Pótajtó

Nemesacél kilincsgarnitúrával, 3-pontos zárral, akrilüveg elemmel, gáznyomású rugókkal, zsanérokkal, 2 szerszámtartóval és oldalsó ajtóütköző lemezekkel, ajtónyitás iránya jobbra.

Oldaltető – Neo

Az oldaltető a Neo szerszámos házhoz (2A mérettől) opcionálisan egy-vagy mindkét oldalához kerül rögzítésre. Az oldaltető szélessége 3 m. Az alu-támasztók állítható magasságú lábakkal vannak kialakítva. Két ereszcsatortát tartalmaz.

Oldal- és hátfal a Neo szerszámos ház oldaltetőhöz

Opcionálisan egy hátsó- és/vagy egy oldalfal rögzíthető a Neo (2A mérettől) szerszámos házak oldaltetejéhez. Ezek a szerszámos ház színében kaphatók.

FloraBoard

A szerszámos ház színében készült két függőleges rögzítősín kerül a külső falhoz rögzítésre és a virágládák a tetszőleges magasságban helyezhetőek el. Műanyagbetétek az egyszerű beültetéshez, a szállítási tartalom részei. 

TIPP: A Neo szerszámos ház esetében a FloraBoard az oldaltető oldal-, vagy hátfalára is rögzíthető.

Polcok

Tartozékok tüzihorganyzott acéllemezből, szürkésfehér bevonattal.

Méretek:
Standard: 56 x 26 x 17,3 cm (Szél. x Mély. x Mag.)
Mélység: 56 x 44,5 x 17,3 cm (Szél. x Mély. x Mag.)

Kampószett

A kampószett az alábbiakból tevődik össze: nyél- és lapáttartó kampó és egy falisín, amely a két polctartóba* kerül felfüggesztésre.

* A polcállvány nem része a szállítási tartalomnak

Elektromos szerelőpanel

Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez (a képen látható elektromos berendezés nélkül).

LED világítás

Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel

BikeLift a szerszámos házakban

A versenybiciklitől egészen az elektromos kerékpárig a Biohort BikeLift minden kerékpárt függőlegesen felhúz a falra, mintha magától gurulna. Helytakarékos és egyszerű megoldás. Akassza be a kerékpárt, nyomja le, és a BikeLift 30 kg-ig bármilyen kerékpárt felhúz.

Kerékpártartó „BikeMax”

Szerszámos ház Europa: 6-pozícióban állítható magasság 26″-os kerékpár méretig, szerszámos ház AvantGarde, HighLine, Panorama: 8-pozícióban állítható magasság, 29“-os kerékpár méretig. A kerékpárzárhoz szükséges záróhurkot tartalmazza.

Kerékpártartó állvány „BikeHolder”

Az állítható akasztókampóknak köszönhetően optimális a kerékpárok tárolása. Az alaplemez két polctartó* sínbe akasztható. A kerékpár kerekeinek gyors és egyszerű rögzítése max. 3 kerékpár / „BikeHolder”.

Padlóküszöb rámpa

Kívülre és belülre; a küszöb kényelmes átlépéséhez; csak alumínium padlókeret esetén és dupla ajtóknál alkalmazható; max. 200 kg-ig terhelhető; hossza: 135 cm

Beakasztható zsák

Ideális a kis dolgok tárolására, falisínnel együtt, ami a két polcállványba* kerül felfüggesztésre. Zsák fekete poliészterfonatból. Méret: Szél. 67 x Mély. 34 x Mag. 20 cm

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek

Biohort alapzatok

GONDOLT MÁR AZ ALAPZATRA?

ALAPZATI MEGOLDÁSOK

BETONALAP

Az optimális alapzat egy kavicságyba elhelyezett, vasalt aljzatbeton, mely ugyanakkor drága is. Ennél az alapzatmegoldásnál is ügyelnie kell arra, hogy a talajból a víz ne tudjon bejutni a szerszámos házba. Ehhez az ideális kialakítás egy lépcsőzetes alapzat, 2 cm x 7 cm-es körbefutó lépcsőzettel. A lépcsőzetes kialakítású betonalapzat alternatívájaként, egy teljesen sima felületű betonalapzat is önthető. A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását. Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium padlólemez használatát továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási tartalomnak).

 

JÁRDALAPOK

Jó megoldást jelenthetnek a kavicságyba helyezett járdalapok. Mindenképpen javasoljuk az alumínium padlókeret használatát.

 

PADLÓKERET

Az Alumínium padlókeret segítségével tudja a szerszámos házat egyenetlen talajon is viharbiztosan rögzíteni (a talajhorgony is a csomagban van).

Az Alumínium padlólemez funkcionális padlóként szolgál és alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem a szállítási tartalom részei).

 

SMARTBASE és SMARTBASEPLUS

A SmartBase és SmartBasePLUS alapzatok egy stabil megoldást garantálnak a Biohort szerszámos házakhoz, szerszámtárolókhoz és a MiniGarázshoz. Az alapzatok gyorsan összeszerelhetőek és viharbiztosak. Mindegy, hogy stabil talajról vagy egyenetlen talajról van szó a SmartBase és a SmartBasePLUS alapzatokkal optimális megoldást nyújtunk. Nincs szükség vagy csak minimális földkiásás szükséges, így az összeszerelésnél sok munkát és a munkavégzéssel járó szennyeződést takaríthat meg.

További részletek a SmartBese-ról.

További részletek a SmartBase Plus-ról.

Összeszerelés

Összeszerelés 

Inkább profikra bízná az összeszerelést? Nálunk erre is van lehetőség.

A Kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenében) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén további kapcsolódó feladatok (pl. betonalap) készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Összeszerelés igénylés

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00