Back to Shop

Bowl láb: star stand

31.990 Ft60.990 Ft

BOWL csillagos állvány – egyszerűen nyújtsa ki a lábát, és hűsöljön a tűz előtt. A csillagállvánnyal a BOWL 57-et egy olyan lounge hangulatú tűztállá alakíthatod, amitől senki sem fog egyhamar felkelni. A jó hír: nem muszáj, mert a földszinti elrendezésben is kényelmesen elkészítheted az ételt a grillrácson vagy planchán (kiegészítők), vagy döntheted magad felé a félgömböt, hogy a hő teljesen beborítson.

  • 57
  • 70
Clear

BOWL csillagos állvány

Egyszerűen nyújtsa ki a lábát, és hűsöljön a tűz előtt. A csillagállvánnyal a BOWL 57-et egy olyan lounge hangulatú tűztállá alakíthatod, amitől senki sem fog egyhamar felkelni. A jó hír: nem muszáj, mert a földszinti elrendezésben is kényelmesen elkészítheted az ételt a grillrácson vagy planchán (kiegészítők), vagy döntheted magad felé a félgömböt, hogy a hő teljesen beborítson.

Mindig a megfelelő magasságban

Optimális munkamagasságban vagy talajközelben – a BOWL-lal nem kell választania, mindkét opció között variálhat az állvánnyal és a csillagállvánnyal. A csavarozható állvány biztosítja az optimális munkamagasságot a rácsos, plancha- és sütőrácsos grillezés során. Pihenni a grillezés után? A csillagállvány tökéletes lounge hangulatot teremt. Elegáns és három érintkezési ponttal a talajjal és a tállal, a két állvány stabilan és biztonságosan tartja a BOWL-t még megdöntve is.

Méretek N/A
0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00