Back to Shop

Crate tűzkosár

52.900 Ft

A hordozható fa ládák zseniális találmány, mert hihetetlenül univerzálisak. Szállításra, tárolásra és akár zsámolynak is alkalmasak. Miért nem építhetsz egy hordozható dobozt, amely tűzrakásként is funkcionál? Ugyanaz a formátum, tűzálló anyag és a lehetőségek maximuma! A CRATE ebből az alapötletből született. Az acél válasz a szokásos bor- és gyümölcsládákra bőven hagy teret a kreatív ötleteknek. Látványosan lenyűgöző tűzkosár hangulatos tábortüzekhez. Hozzáillő kiegészítők, dupla lekerekített élek a kényelmes hordozáshoz, és egy új, többfunkciós tűzkosár született! A tömör Corten acélból készült, 2 mm vastag lemez tartósságot és tartós örömet biztosít. Az időjárásálló fém élénk és védő rozsdaréteget hoz létre. Ez az egyedi patina jellegzetes megjelenést kölcsönöz a CRATE-nek, amely minden használatkor maradandó benyomást kelt!

Tökéletes társ útközben

A CRATE segítségével mindent magával visz. Egyszerűen tölts fel palackokat, fát vagy grillfelszerelést, és menj ki a szabadba! A kompakt szállítási méretek mozgathatóvá teszik a CRATE-et. A dupla lekerekített élek kényelmes viseletet biztosítanak. De a CRATE otthon is remek segítőtárs – például fatároló helyként sütő mellett vagy nagyobb höfats grillen, mint a BOWL, CONE vagy CUBE.

A sokoldalú ember képes erre

Ez a mobil tűzkosár rendkívül rugalmas: Használja a CRATE-et italos ládaként, grillezőként vagy zsámolyként, fatároló helyként a tűz mellett, szállítódobozként vagy tárolódobozként. Alkalmazási korlátokat nem ismerő forma: stílusos, egymásra rakható, szállítható. Tökéletes társad – és nagyszerű ajándék jó barátoknak! Mi jön be? Néhány üveg kedvenc borod vagy az első tűzifa?

Tömeg 6,6 kg
Méretek 40 × 30 × 27 cm

Tartozékok

A CRATE mindent tartalmaz, ami egy sikeres szabadtéri ünnepléshez szükséges: az italok és a fa helyétől a grillrácsig és a tartódeszkáig. És mi van, ha nincs mit tüzelni? Akkor van egy nagyszerű tárolódoboza – gyümölcsöknek, palackoknak és még sok másnak. Használja ki a teljes multifunkcionalitást!

CRATE grillrács
CRATE board
0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00