Back to Shop

Henry Metal I Gold

9.990 Ft

HENRY METAL

Ez a gyertyatartó színteret biztosít az acélgerenda számára, és lehetővé teszi az ipari építészet alapszerkezetének finom fényben ragyogását. Ikonikus formája a határtalan lehetőségeket szimbolizálja, az így létrejövő hidak pedig áthidalhatatlannak hitt távolságokat kötnek össze. A Henry Metal a szögkeménységet filigrán gyertyákkal köti össze, és több gyertyatartóból álló párban egyedi szoborrá kombinálható. Tisztelet az építészet előtt otthonában

  • gyertyatartó egy gyertyához
  • alkalmas 20-25 mm átmérőjű és 250 mm maximális hosszúságú hagyományos pálcás gyertyákhoz
  • a pontosan illeszkedő gyertyafoglalat biztosítja a gyertya biztonságos rögzítését, alkalmas sztearin gyertyákhoz is
  • elrendezés egy másik Henry Metal I vagy Henry Metal II gyertyatartóval lehetséges
  • filcpárna az optimális elhelyezéshez elrendezéskor és az érzékeny felületek karcolódásának elkerülése érdekében
  • anyaga: kiváló minőségű alumínium eloxált felülettel

Tisztelet az építészet előtt

Az amerikai látkép ikonikus épületei világhírűek. Kevésbé ismertek a hengerelt széles karimás gerendák, amelyek vázukat alkotják. A Henry Gray által a 19. század végén kifejlesztett új gyártási eljárás lehetővé tette ezen acélgerendák gyártását, amelyek nagyobb szilárdsága és kisebb súlya lehetővé tette, hogy az épületek szó szerint az égbe nőjenek.

Egymásra rakható gyertyaöröm

Több Henry Metal gyertyatartó tetszőleges kombinációban egymásra rakható. Bármelyik elrendezést is választja, az alsó oldalon található filcpárna nemcsak megvédi őket a karcolásoktól, hanem segít az optimális elhelyezésben is. Egyszerűen helyezze fel a felső gyertyatartót, fordítsa el 45°-kal, és csúsztassa előre-hátra az alsón.

 

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00