Back to Shop

Urban Garden Standard

A Herstera növénytartók és magaságyások különböző magasságú, mélységű és hosszúságú modellek.

A Herstera növénytartók és magaságyások különböző magasságú, mélységű és hosszúságú modellek.

Többféle célra tervezik, legyen szó kertben, teraszról vagy szállodák és éttermek tereinek felosztásáról. A kompatibilis méretek, színek és kiegészítők kombinációja lehetővé teszi személyre szabott környezetek létrehozását teljes rugalmassággal. Ezek a virágtartók tökéletes egyensúlyt kínálnak a design, a tartósság és a funkcionalitás között.

Porszórt acélszerkezete garantálja a tartósságát különböző éghajlati és környezeti körülmények között.

A Herstera Garden elkötelezett a dekoráció és a kiegészítők kollekciója mellett, amelyek ötvözik a dizájnt és a funkcionalitást.

Céluk, hogy egyedi, hagyományos gyártási technikával készült darabokat kínáljanak, ahol a kézműves folyamat tükröződik a „kézzel készített” és fenntartható stílusban.

Az öntözőkannáktól, permetezőktől, komposztládáktól, karóktól és rácsoktól a cseréptartókig a Herstera professzionális kertészeti kiegészítők széles választékát kínálja a legkellemesebb kültéri környezet megteremtéséhez. Kínálatuk minden igényt lefed a nagykereskedelmi üzletekben, a városi mezőgazdasági területeken és faiskolákban. Elkötelezettek a legmagasabb minőségi és ellenálló képességű termékek mellett, amelyek optimálisan reagálnak egy olyan ágazat igényeire, amely mindenféle kihívással néz szembe.

Színek & Méretek

Színek

 

Antracit

Zöld Homok Piros Fehér

Ezüst

 

Méretek

További Herstera termékek

 

Amennyiben a további Herstera termékek felkeltették az érdeklődését, kérje segítségünket és árajánlatunkat!

info@kertszabo.hu

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00