Back to Shop

Fire kitchen – Kültéri konyha

447.000 Ft716.000 Ft

A TŰZKONYHA több szinten is elegendő helyet biztosít a grillezett finomságok elkészítéséhez. Végül az összes eszközt és összetevőt egyesítik, és teljes egészében a grillezésnek és a főzésnek szentelheti magát.

  • Fire Kitchen BOWL nélkül
  • Fire Kitchen with BOWL 57 Plancha BBQ set low
  • Fire Kitchen with BOWL 70 Plancha BBQ set low
Clear

A kültéri konyha képes erre

Ezzel a kültéri konyhával szó szerint sztárszakács lesz. A szabad ég alatt a tűzkonyha szabadon grillezhet a tálán, és minden hozzávalót és eszközt egy helyen tárolhat. A tűzkonyhában használva a grill a tökéletes munkamagasságban van elhelyezve, a mellette lévő léhornyos munkafelület a lángok mellett teret biztosít az étel elkészítéséhez. A moduláris polcok és a rozsdamentes acél tárolóedények további helyet biztosítanak az étlaphoz szükséges eszközöknek és hozzávalóknak a tűz fölött, és az opcionális nagy kerekeknek köszönhetően kedvenc helyeire viheti a tűzkonyhát.

Kiegyensúlyozott és mobil

Ez a konyha önmagában gondolkodik, mert az állítható magasságú lábaknak és a nagy kerekeknek köszönhetően bárhol is van, tökéletes pozícióban van. A talaj egyenetlenségei már nem árthatnak neked!

Egyéni munkahely

A kulináris konyhának sok oldala van. Éppen ezért a FIRE KITCHEN különféle betétjei, tároló- és munkafelületei modulárisan összeállíthatók, így létrehozhatja saját kulináris utazását.

Elegáns megjelenés

Az acélváz nem terjedelmes, hanem alátámaszt. Szerkezetet ad a finomságok elkészítéséhez, de mindig diszkréten a háttérben marad, hiszen mindannyian tudjuk: az számít, ami belül van!

 

Részletek

Részletek

– Mobil kültéri konyha beépített BOWL 57 plancha grillszett mélyen
– Stabil, hegesztett keret kiváló minőségű porszórt bevonattal
– 4 állítható láb a FIRE KITCHEN egyszerű beállításához és a biztonságos álláshoz 2 nagy kerék (opcionális kiegészítők) mozgathatóvá teszi a FIRE KITCHEN-t
– Szállítási terjedelem: TŰZKONYHA, TÁL 57 plancha grillszett mély, 2 polc, 1 fa munkalap

Grillezés és főzés 3 szinten

– Fent: BOWL 57 Plancha grillkészlet és masszív, kiváló minőségű fa munkalap párolt bükkfából, integrált léhoronnyal
– Közép: levehető polc szálcsiszolt rozsdamentes acélból. Ez a TŰZKONYHÁT pulttá változtatja, ha a legfelső szintre helyezi a BOWL 57 helyett.
– Alul: nagy polc porszórt acélból

BOWL 57 Plancha grillszett mélyen

– Tűztál bővíthető grill funkcióval
– Alacsony füsttartalmú tűz az optimális levegőellátásnak köszönhetően
– Könnyen tisztítható a kivehető hamutartónak köszönhetően
– Köztük két plancha és csillagalap

Ergonomikus munkamagasságok

– munkalapon: 82 cm
– TÁL 57-nél: 91 cm

FIGYELEM:
A TŰZKONYHA nem csavarozható ki, mivel egy darabban van hegesztett. 73,5 cm szélességtől minden ajtón befér. A kiszállítás raklapon, szállítmányozó által történik.

FIRE KONYHA  BOWL 57 mély plancha grillkészlettel – a kültéri konyha BOWL 57 mély plancha grillkészlettel tökéletes választás mindazok számára, akik a szabadban szeretnének grillezni és főzni. Tökéletes munkamagasságba helyezi a grillt, és több szinten elegendő helyet biztosít a grillezett finomságok elkészítéséhez. Különböző betétek, tároló- és munkafelületek modulárisan összeállíthatók, így egy teljesen egyéni élményutat hozhatunk létre. A grillest után pedig a mellékelt csillagtalpon, a föld közelében tűztálként élvezheti a BOWL 57-et.

Kiegészítők

FIRE KITCHEN kerékkészlet (2 db)

FIRE KITCHEN rozsdamentes acél tároló készlet(5 db)

BOWL horogkészlet

BBQ szerszámkészlet

Fire kitchen cover (57, 70)
0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00