Back to Shop

„Europa” kerti tároló

JÓ MINŐSÉG, ALACSONY ÁR

Évtizedeken át bizonyított és még mindig nagyon kedvelt!

A Biohort „Europa“ szerszámos házból több mint 150.000 darab került eladásra, és ennyi büszke tulajdonos leli benne örömét. Ez köszönhető a magas stabilitásnak, a tartós anyagoknak és, hogy nem igényel karbantartást.

A funkcionális felszereltsége megkönnyíti a munkát és rendet tart. A gazdag alapfelszereltség és a jól átgondolt tartozékok minden kívánságot teljesítenek.

JÓ MINŐSÉG, ALACSONY ÁR

Évtizedeken át bizonyított és még mindig nagyon kedvelt!

Az „Europa“ szerszámos házból több mint 150.000 darab került eladásra, és ennyi büszke tulajdonos leli benne örömét. Ez köszönhető a magas stabilitásnak, a tartós anyagoknak és, hogy nem igényel karbantartást.

A funkcionális felszereltsége megkönnyíti a munkát és rendet tart. A gazdag alapfelszereltség és a jól átgondolt tartozékok minden kívánságot teljesítenek.

különböző méretben és színben kapható

 

A Biohort „Europa” szerszámos ház előnyei

– Kiváló minőség, robosztus szerkezet

– Minőségi anyag – tüzihorganyzott és poliamid égetett lakkozású acéllemez; csavaros csatlakozások, zsanérok, stb. rozsdamentes nemesacélból

– Dupla lemezvastagság

– Magas stabilitás: hóteherbírás (150 kg/m2), viharállóság (150 km/h, szélerősség 12)

– Beépített ereszcsatorna csatlakozás (1” – os kerti tömlőhöz illő)

– Rendszerező az ajtószárny belső részén

–  3-pontos zár, nemesacél kilincsgarnitúrával

– További szabványajtókkal kiegészíthető (pl. az oldalfalba való beépítéssel)

– Extra széles ajtó (171 x 170 cm-es) is rendelhető kiegészítésként vagy a szabványajtó helyett

– Házmeghosszabbítás lehetősége: A 244 cm, illetve a 316 cm széles házakhoz csatlakozási modulok állnak rendelkezésre, így a két szerszámos ház hosszában egy nagy házzá kapcsolható össze. Mindkét ház oromzata a csatlakozási pontokon profilokkal van alátámasztva és összekapcsolva – az átjárási magasság itt 170 cm (mint az ajtómagasság).

 

Alapfelszereltség

Alapfelszereltség (összes mérethez)

 

Polcszett / Polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.
További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Rendszerező

Az ajtószárny belső oldalán (6 akasztókampóval)

Színek & Méretek

Színek

Belül minden színváltozat szürkésfehér.

ezüst-metál

kvarcszürke-metál sötétszürke-metál

zöld

 

Méretek

A szaggatott vonalak a tetőkiugrást jelölik.

 

Árak

 

Méret

Külső méret Fogyasztói ár

Szél, x Mély. x Mag. (cm)

1

172 x 84 x 196 316.107.-

2

1 72 x 1 56 x 196

396.645.-

3

244 x 156 x 203

472.068.-

4

244 x 228 x 203

595.107.-

5

316 x 228 x 209 674.529.-

6

244 x 300 x 203

674.529.-

7

316 x 300 x 209

739.662.-

2A

244 x 84 x 203

396.645.-

4A

316 x 156 x 209

555.396.-

Tartozékok

Ablak elem

A komplett oldalfalelem fémkeretes ablakkal (műanyag ablak) engedi be a nappali fényt az Europa szerszámos házba (ablaknyílás 50 x 60 cm).

Ajtóra szerelhető kosarak

A kosarak könnyen felcsavarozhatók az ajtószárny belső oldalára. Ideális kerti szerszámok, kesztyűk stb. tárolásához, hogy azok mindig kéznél legyenek (2 darabos csomagolás). Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 37 x 10 x 9,5cm, Teherbírás: 1 kg / kosár

Polckosarak

A polckosarakat 2 polcállványra lehet felfüggeszteni. Ideális növényvédő szerek, vetőmagok, dobozok és szerszámok tárolására. (2 darabos csomagolás). Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 72 x 16 x 11 cm, Teherbírás: 3 kg / polckosár.

Polcszett / Polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.

További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Kampószett

A kampószett az alábbiakból tevődik össze: nyél- és lapáttartó kampó és egy falisín, amely a két polctartóba* kerül felfüggesztésre.

* A polcállvány nem része a szállítási tartalomnak

Elektromos szerelőpanel

Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez (a képen látható elektromos berendezés nélkül).

LED világítás

Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel

BikeLift a szerszámos házakban

A versenybiciklitől egészen az elektromos kerékpárig a Biohort BikeLift minden kerékpárt függőlegesen felhúz a falra, mintha magától gurulna. Helytakarékos és egyszerű megoldás. Akassza be a kerékpárt, nyomja le, és a BikeLift 30 kg-ig bármilyen kerékpárt felhúz.

Kerékpártartó „BikeMax”

Szerszámos ház Europa: 6-pozícióban állítható magasság 26″-os kerékpár méretig, szerszámos ház AvantGarde, HighLine, Panorama: 8-pozícióban állítható magasság, 29“-os kerékpár méretig. A kerékpárzárhoz szükséges záróhurkot tartalmazza.

Kerékpártartó állvány „BikeHolder”

Az állítható akasztókampóknak köszönhetően optimális a kerékpárok tárolása. Az alaplemez két polctartó* sínbe akasztható. A kerékpár kerekeinek gyors és egyszerű rögzítése max. 3 kerékpár / „BikeHolder”.

Padlóküszöb rámpa

Kívülre és belülre; a küszöb kényelmes átlépéséhez; csak alumínium padlókeret esetén és dupla ajtóknál alkalmazható; max. 200 kg-ig terhelhető; hossza: 135 cm

Összecsukható asztal

A helytakarékos összecsukható asztal a két polcállványra* kerül felfüggesztésre. Így gyorsan egy stabil munkafelületet kap. Teherbírás max. 30 kg. Méret: 69 x 58 cm

* A polcállvány nem része a szállítási tartalomnak

Beakasztható zsák

Ideális a kis dolgok tárolására, falisínnel együtt, ami a két polcállványba* kerül felfüggesztésre. Zsák fekete poliészterfonatból. Méret: Szél. 67 x Mély. 34 x Mag. 20 cm

* A polcállvány nem része a szállítási tartalomnak

Ereszcsatorna szett

Kettő fém ereszcsatorna a ház színében kifolyóívvel, rögzítőanyagokkal együtt.

Oldaltető

Az oldaltető az Europa szerszámos ház bal-, jobb-, vagy mindkét oldalához hozzáépíthető. Az építési elemek tartalmazzák a támasztókat, egy rövid ereszcsatornát és a rögzítőanyagokat (az 1-es és 2A mérethez nem kapható).

Pótajtó Europa

Az „Europa“ házát pótajtókkal (pl. az oldalfalba beépítve) egészítheti ki. Továbbá rendelhető egy extra széles 171 x 170 cm-es ajtó kiegészítésként, vagy az egyszárnyú ajtó helyett (csak excentrikusan építhető be).

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek

Biohort alapzatok

GONDOLT MÁR AZ ALAPZATRA?

ALAPZATI MEGOLDÁSOK

BETONALAP

Az optimális alapzat egy kavicságyba elhelyezett, vasalt aljzatbeton, mely ugyanakkor drága is. Ennél az alapzatmegoldásnál is ügyelnie kell arra, hogy a talajból a víz ne tudjon bejutni a szerszámos házba. Ehhez az ideális kialakítás egy lépcsőzetes alapzat, 2 cm x 7 cm-es körbefutó lépcsőzettel. A lépcsőzetes kialakítású betonalapzat alternatívájaként, egy teljesen sima felületű betonalapzat is önthető. A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását. Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium padlólemez használatát továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási tartalomnak).

 

JÁRDALAPOK

Jó megoldást jelenthetnek a kavicságyba helyezett járdalapok. Mindenképpen javasoljuk az alumínium padlókeret használatát.

 

PADLÓKERET

Az Alumínium padlókeret segítségével tudja a szerszámos házat egyenetlen talajon is viharbiztosan rögzíteni (a talajhorgony is a csomagban van).

Az Alumínium padlólemez funkcionális padlóként szolgál és alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem a szállítási tartalom részei).

 

SMARTBASE és SMARTBASEPLUS

A SmartBase és SmartBasePLUS alapzatok egy stabil megoldást garantálnak a Biohort szerszámos házakhoz, szerszámtárolókhoz és a MiniGarázshoz. Az alapzatok gyorsan összeszerelhetőek és viharbiztosak. Mindegy, hogy stabil talajról vagy egyenetlen talajról van szó a SmartBase és a SmartBasePLUS alapzatokkal optimális megoldást nyújtunk. Nincs szükség vagy csak minimális földkiásás szükséges, így az összeszerelésnél sok munkát és a munkavégzéssel járó szennyeződést takaríthat meg.

További részletek a SmartBese-ról.

További részletek a SmartBase Plus-ról.

Összeszerelés

Összeszerelés 

Inkább profikra bízná az összeszerelést? Nálunk erre is van lehetőség.

A Kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenében) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén további kapcsolódó feladatok (pl. betonalap) készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Összeszerelés igénylés

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00