Back to Shop

„Panorama” kerti tároló

872.990 Ft1.369.239 Ft
MÉG TÖBB BELSŐ FÉNY
Az akrilüvegből készült teljesen körbefutó ablak az új Panorama® szerszámosháznak könnyed megjelenést kölcsönöz, így ez a nyeregtetős ház, jól beillik bármely kerti környezetbe. Az anyagot és a gyártást illetően a már bevált Biohort minőség, az egyedi felszerelési lehetőségek, valamint a méretek széles választéka mind hozzájárul ahhoz, hogy a Panorama® ház megfeleljen a legmagasabb igényeknek is.
  • ezüst-metál
  • kvarcszürke-metál
  • sötétszürke-metál
  • egyszárnyú ajtó
  • dupla ajtó
Clear
Az akrilüvegből készült teljesen körbefutó ablak az új Panorama® szerszámosháznak könnyed megjelenést kölcsönöz, így ez a nyeregtetős ház, jól beillik bármely kerti környezetbe. Az anyagot és a gyártást illetően a már bevált Biohort minőség, az egyedi felszerelési lehetőségek, valamint a méretek széles választéka mind hozzájárul ahhoz, hogy a Panorama® ház megfeleljen a legmagasabb igényeknek is.
– különböző méretben és színben kapható
– 3-pontos zár, nemesacél kilincsgarnitúrával
– 20 év garancia!

– gazdag alapfelszereltség

 

Alapfelszereltség

Alapfelszereltség az összes mérethez

 

Szerszámtartó

Alapfelszereltség: 2 szerszámtartó
az ajtószárnyak belső oldalán. Ajtószárnyanként max. 4 szerszámtartó lehetséges.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Polcszett/ polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.
További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Színek & Méretek

Színek

ezüst-metál

kvarcszürke-metál

sötétszürke-metál

 

Méretek

(CM, KÜLSŐ MÉRET TETŐKIUGRÁSSAL)

Ajtónyitás: Szabvány ajtó (ajtókilincs jobb oldalt): 76 x 182 cm (Szél. x Mag.) – A2-es mérettől a standard ajtó oldalfalba is beépíthető.<br/> Duplaajtó: 155 x 182 cm (Szél. x Mag.) – a P4-es mérettől oldalsó duplaajtó beépítése is lehetséges.

A szaggatott vonalak a tetőkiugrást jelölik.

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek

Tartozékok

Alumínium padlókeret

Egyenetlen talaj (pl. gyep) esetén alapozás nélkül is kellő stabilitást nyújt a szerszámos háznak. A vele szállított talajcsavarok biztosítják a viharállóságot.

Szükséges tartozék!

Alumínium padlólemez

A minőségi alumínium hullámlemezpadló a ház méretétől függően 1-5 lemezből és összekötőelemekből áll. Lerakásához az alumínium padlókeret szükséges.

SmartBasePLUS

Optimális megoldás enyhe lejtőkre
A SmartBase-alapzattól eltérően a szabadalmazott SmartBasePLUS rendszer az állítható lábak helyett talajcsavarokat tartalmaz. Ezek közvetlenül a földbe kerülnek rögzítésre és max. 15 cm-es talajegyenetlenséget képesek kiegyenlíteni. Ehhez a talajnak tömörnek és nagy kövektől és gyökerektől mentesnek kell lennie.

SmartBase-alapzat

Tökéletes a biztos alaphoz

A Biohort SmartBase alapzat egy ideális alap a betonozott vagy térkövezett felületekhez. Magas minőségű alumínium sínekből, speciális alapzat keretből és állítható magasságú lábakból áll. így kisebb talajegyenetlenségek max. 4 cm-ig kiegyenlíthetőek vele.

Ablak elem

A komplett oldalfalelem fémkeretes ablakkal (műanyag ablak) engedi be a nappali fényt az Europa szerszámos házba (ablaknyílás 50 x 60 cm).

Ajtóra szerelhető kosarak

A kosarak könnyen felcsavarozhatók az ajtószárny belső oldalára. Ideális kerti szerszámok, kesztyűk stb. tárolásához, hogy azok mindig kéznél legyenek (2 darabos csomagolás). Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 37 x 10 x 9,5cm, Teherbírás: 1 kg / kosár

Polckosarak

A polckosarakat 2 polcállványra lehet felfüggeszteni. Ideális növényvédő szerek, vetőmagok, dobozok és szerszámok tárolására. (2 darabos csomagolás). Méret (Szél. x Mély. x Mag.): 72 x 16 x 11 cm, Teherbírás: 3 kg / polckosár.

Eszköztartó

Ásók, gereblyék, kerti tömlők, stb. felakasztásához.
4 darab alapfelszereltség.

Polcszett / Polcállvány

Alapfelszereltség: 2 polc (mélysége: 24,5 cm) és 2 polcállvány.
További polcok 24,5 cm ill. 43,5 cm mély, valamint a polcállványok külön tartozékként rendelhetőek.

Szerszámtartó

Alapfelszereltség: 2 szerszámtartó
az ajtószárnyak belső oldalán. Ajtószárnyanként max. 4 szerszámtartó lehetséges.

Kampószett

A kampószett az alábbiakból tevődik össze: nyél- és lapáttartó kampó és egy falisín, amely a két polctartóba.

Elektromos szerelőpanel

Diszkréten elrejtett kábelvezetés a konnektorok és kapcsolók különböző helyre történő egyszerű szereléséhez (a képen látható elektromos berendezés nélkül).

LED világítás

Akkumulátoros lámpatest mozgásérzékelővel és folyamatos fénykapcsolóval, mágneses rögzítéssel és USB töltővel.

Kerékpártartó „BikeMax”

Szerszámos ház Europa: 6-pozícióban állítható magasság 26″-os kerékpár méretig, szerszámos ház AvantGarde®, HighLine®, Panorama®: 8-pozícióban állítható magasság, 29“-os kerékpár méretig. A kerékpárzárhoz szükséges záróhurkot tartalmazza.

Kerékpártartó állvány „BikeHolder”

Az állítható akasztókampóknak köszönhetően optimális a kerékpárok tárolása. Az alaplemez két polctartó* sínbe akasztható. A kerékpár kerekeinek gyors és egyszerű rögzítése max. 3 kerékpár / „BikeHolder”.

Padlóküszöb rámpa

Kívülre és belülre; a küszöb kényelmes átlépéséhez; csak alumínium padlókeret esetén és dupla ajtóknál alkalmazható; max. 200 kg-ig terhelhető; hossza: 135 cm

Összecsukható asztal

A helytakarékos összecsukható asztal a két polcállványra* kerül felfüggesztésre. Így gyorsan egy stabil munkafelületet kap. Teherbírás max. 30 kg. Méret: 69 x 58 cm

Beakasztható zsák

Ideális a kis dolgok tárolására, falisínnel együtt, ami a két polcállványba kerül felfüggesztésre. Zsák fekete poliészterfonatból. Méret: Szél. 67 x Mély. 34 x Mag. 20 cm

FloraBoard

A szerszámos ház színében készült két függőleges rögzítősín kerül a külső falhoz rögzítésre és a virágládák a tetszőleges magasságban helyezhetőek el.

Ereszcsatorna szett

Kettő fém ereszcsatorna a ház színében kifolyóívvel, rögzítőanyagokkal együtt.

Pótajtó

Hogy a szerszámos háza két oldalról is megközelíthető legyen, beépíthet egy további ajtót az oldalfalba. A pótajtó szállításánál a csomag tartalmazza a nemesacél-kilincsgarnitúrát a szabványcilinderrel együtt, a 3-pontos zárat, egy gáznyomású rugót, zsanérokat, két szerszámtartót valamint a megfelelő oldalsó ajtóütköző lemezeket. Ajtónyitás csak jobbra lehetséges.

Dupla ajtó

Megkönnyíti Önnek a nagyobb eszközökkel történő be- és kifelé történő közlekedést. A 2. Ajtószárny belülről egy forgózárral és egy gáznyomású rugóval van ellátva.

BikeLift a szerszámos házakban

A versenybiciklitől egészen az elektromos kerékpárig a Biohort BikeLift minden kerékpárt függőlegesen felhúz a falra, mintha magától gurulna. Helytakarékos és egyszerű megoldás. Akassza be a kerékpárt, nyomja le, és a BikeLift 30 kg-ig bármilyen kerékpárt felhúz.

Biohort alapzatok

GONDOLT MÁR AZ ALAPZATRA?

ALAPZATI MEGOLDÁSOK

BETONALAP

Az optimális alapzat egy kavicságyba elhelyezett, vasalt aljzatbeton, mely ugyanakkor drága is. Ennél az alapzatmegoldásnál is ügyelnie kell arra, hogy a talajból a víz ne tudjon bejutni a szerszámos házba. Ehhez az ideális kialakítás egy lépcsőzetes alapzat, 2 cm x 7 cm-es körbefutó lépcsőzettel. A lépcsőzetes kialakítású betonalapzat alternatívájaként, egy teljesen sima felületű betonalapzat is önthető. A tartozékként kapható alumínium padlókeret megkönnyíti az esetleges talajegyenetlenségek ellensúlyozását. Az alumínium padlókeret lehetővé teszi az alumínium padlólemez használatát továbbá alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem részei a szállítási tartalomnak).

JÁRDALAPOK

Jó megoldást jelenthetnek a kavicságyba helyezett járdalapok. Mindenképpen javasoljuk az alumínium padlókeret használatát.

PADLÓKERET

Az Alumínium padlókeret segítségével tudja a szerszámos házat egyenetlen talajon is viharbiztosan rögzíteni (a talajhorgony is a csomagban van).

Az Alumínium padlólemez funkcionális padlóként szolgál és alábélelhető XPS-lapokkal (ezek nem a szállítási tartalom részei).

SMARTBASE és SMARTBASEPLUS

A SmartBase és SmartBasePLUS alapzatok egy stabil megoldást garantálnak a Biohort szerszámos házakhoz, szerszámtárolókhoz és a MiniGarázshoz. Az alapzatok gyorsan összeszerelhetőek és viharbiztosak. Mindegy, hogy stabil talajról vagy egyenetlen talajról van szó a SmartBase és a SmartBasePLUS alapzatokkal optimális megoldást nyújtunk. Nincs szükség vagy csak minimális földkiásás szükséges, így az összeszerelésnél sok munkát és a munkavégzéssel járó szennyeződést takaríthat meg.

További részletek a SmartBese-ról.

További részletek a SmartBase Plus-ról.

Összeszerelés

Összeszerelés 

Inkább profikra bízná az összeszerelést? Nálunk erre is van lehetőség.

A Kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenében) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén további kapcsolódó feladatok (pl. betonalap) készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Összeszerelés igénylés

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00