“CasaNova” melléképület

Leírás

A "CasaNova" melléképület előnyei

Akár barkácsműhelynek, edzőteremnek vagy szaunának használja, a szigetelt CasaNova melléképület gazdag felszereltségével és egyedülálló rugalmasságával tökéletesen illeszkedik az Ön elképzeléseihez.

Mindegy, hogy multifunkcionális tárolóhelyet vagy a béke oázisát keresi a szabadban, mely akár egy tökéletes “home office” munkavégző hely is lehet  a CasaNova melléképület a
legmagasabb minőségi igényeit is kielégíti.

– kiváló anyag – tüzihorganyzott, poliamid égetett lakkozású acéllemez

– modern lapos tető

– biztonság a 3-pontos zárnak hála

– kényelmes ajtónyitás gáznyomású rugóval

– az ajtó nyitás oldala (jobb/bal) szabadon választható

magas stabilitás -> jó hóteherbírás és viharállóság

– beépített vízelvezetés

– nyitható akrilüveg elemek -> jó szellőzés

– soha nem kell festeni

– 20 év garancia

– ingyenes házhozszállítás

– szigetelés (középen polisztirollal szigetelt szendvics elemek)

jól fűthető a szigetelésnek köszönhetően

– számos különleges opcionálisan választható tartozék, pl.: tetőt követő garázsajtó, szaunamodul

Különálló irodaként
Garázsként (tetőt követő garázsajtóval)
Wellness épületként (szauna modullal)

Színek

ezüst-metál
kvarcszürke-metál
sötétszürke-metál

Méretek

Magasság: 330 cm

Szélesség:

 3×2: 230 x 250 cm

 3×3: 330 x 250 cm

 3×4: 430 x 250 cm

 3×5: 530 x 250 cm

 3×6: 630 x 250 cm

Magasság: 430 cm

Szélesség:

 4×2: 230 x 250 cm

 4×4: 430 x 250 cm

 4×5: 530 x 250 cm

 4×6: 630 x 250 cm

Az alapfelszerelés tartalmazza (az összes mérethez):

– Szimpla ajtó gázrugós csillapítóval

– Szabadon választható ajtópánt jobbra vagy balra
– Kényelmes ajtónyitás gáznyomásos rugóval
– 360 fokos akrilüveg elem tetőablak
– 2 ereszcsatorna essővíz-elvezetéssel
– Alacsony talajpárkány
– Modern lapos tető

– Szigetelt szendvics elemek hungarocellből készült maggal (EPS 20, 40 mm)
– Zárás rozsdamentes acél fogantyú készlettel
– Csavarok és dübelek a padlóhoz való rögzítéshez

Rengeteg további választható tartozék

ALAPZATOK

Alumínium padlókeret: Egyenletlen talajon is kellő stabilitást nyújt amennyiben nem szeretne betonalapot kialakítani. Az építőelem sarokösszekötőelemeket tartalmazó alumínium profil csövekből és rögzítőanyagokból (mint pl. talajhorony és csavarok) áll. Az alumínium padlóváz keresztmetszete 80 x 40 mm (szélesség x magasság). Utólagos telepítése nem lehetséges

Alumínium padlólemez: 2 mm-es alumínium hullámlemezből, a ház méretétől függően 2-4 szegmensből áll, a csatlakozósínekkel együtt. Az optimális lerakáshoz szükséges az alumínium padlókeret.

Alu-padlókeret
Alu-padló lemez

AJTÓK ÉS ABLAKOK

Második ajtószárny: Az alap ajtó mellé, ezzel mint egy duplaajtót képezve. Ezzel a teljes ajtónyitás meghosszabbodik 187 x 198 cm -re (szélesség x magasság). Lehetővé teszi ezáltal a nagyobb berendezések könnyebb be- és kihelyezését. A 2. ajtószárny utólagos felszerelése nem lehetséges.

Extra ajtó: Oldalfalba beépítheto mellékbejárati ajtó (nemesacél kilincsgarnitúrával, 3-pontos zárral, gázrugós zsanérokkal és oldalsó ajtóütköző lemezekkel).  

Üvegajtó: Az alapfelszereltséget képező egyszárnyú ajtó üvegből készült változata. A szigetelő üvegből készült ajtók különösen hívogatóvá teszik a CasaNova -t, és elárasztják napfénnyel. Így belülről is optimálisan élvezheti a kert idilljét. Az ajtónyitás oldala ennél is választható. Illetve ennél is lehetséges második ajtólap/ajtószárny is.

Üvegfalelem(ek): Az új, padlótól a mennyezetig érő üvegfalelemek fokozzák a CasaNova elegáns megjelenését, és extra nappali fényt engednek a belső térbe, növelve ezzel a kényelmet és a jó közérzetet. 83 x 181 cm (szélesség x magasság) rögzített, szigetelt üvegfelülettel és a fal hosszától függően több elem is elhelyezhető egymás mellett, de fontos, hogy nem használható sarokelemként. A kiegészítés vizuálisan „világosítja” a CasaNova-t, és kiegészíti a már lenyűgöző megjelenést és a modern dizájnt.

Akrilüveg fénysáv (az alaptartozék mellé pluszba):  Az optimális szigetelés érdekében az akrilüveg fénysáv dupla üvegezésként is kapható. Akrilüveg panel, egy fémkeretbe beépítve, minden oldalfalba beépíthető, még egymás mellé is. Így dupla üveg lesz az épületen, mely még jobb szigetelést biztosít.

Döntő-forduló ablak: Egy kis kiváló minőségű ablak szigetelőüveggel az épület bármely oldalán, mely extra napfényt enged a  melléképületbe. Választható jobbra vagy balra nyiló verzióban. A keret mérete: 83 x 65 cm. Ennek az elemnek az utólagos telepítése már nem lehetséges.

Második ajtószárny
Üveg ajtó
Ablak
Üvegfalelem
Akrilüveg fénysáv
Extra ajtó

AZ ÉPÜLET FUNKCIÓJÁT BEFOLYÁSOLÓ KIEGÉSZÍTŐK

Szauna modul: Az 5 sarkos változatban gyártott Biohort Thermarium lehetővé teszi, hogy teljesítse az álmát, hogy saját szaunája legyen. 200 x 200 cm alapterülettel (belső méretek 180 x 180 cm) kényelmesen elfér két ember. A felhasználóbarát, 6 kW -os szauna -kályha változtathatóan állítható termosztáttal biztosítja a szükséges hőt. A skandináv lucfenyő dekoráció garantálja az eredeti finn szauna karaktert. A Thermarium teljesen felszerelt sarokvilágítással, kényelmes nyugágyakkal, homokórával, hőmérővel és teljes infúziós csomaggal, hogy azonnal élvezhesse a szauna használatának örömét!

Tetőt követő (nyitású) szekcionált garázsajtó: Mindenkinek, aki nagyra értékeli a kényelmet. A 42 mm vastag ajtóelemek stabilitást és a legjobb szigetelést biztosítják. Az integrált ujjbecsapódás elleni védelem, a leesés elleni védelem és az opcionális elektromos motor távirányítóval csak néhány a garázskapu számos előnye közül. Ajtónyitás méretei: 236 x 200 cm (szélesség x magasság). Csak az első vagy a hátsó falba szerelhető! Alkalmas a következő CasaNova méretekhez: 3×3 (elektromos motor nélkül), 3×4, 3×5, 3×6, 4×4, 4×5 és 4×6. Felhívjuk figyelmét, hogy a szekcionált felső garázskapu utólag nem szerelhető be. Színe: ezüst.

Padlóküszöb-rámpa: A könnyű átkeléshez nehéz felszerelésekkel, két darab belül és kívül. Csak alumínium padlókerettel és duplaajtóval vagy szekcionált ajtóval lehetséges!

Kerékpártartó „BikeMax“: A BikeMax egyszerűen és kényelmesen telepíthető a CasaNova -ba. A függesztőhorog 11 különböző helyzetben állítható magasságú, és bármilyen méretű kerékpárok tárolására alkalmas. Ezenkívül a kerékpárok rögzítésére szolgáló reteszelő hurok már benne van. Elérhető 1 vagy 2 db-os verzióban.

Garázsajtó
Szauna modull
Rámpa
Kerékpártartó

EGYÉB KISEBB KIEGÉSZÍTŐK

Külső fényszórók kivezetései: Az elülső kivágások lehetővé teszik spotlámpák felszerelését (melyek maguk nem tartozékok). Választható az épület csak 1, 1-1 vagy minden oldalára, illetve az oldal egészére vagy csak tetszőleges hosszára.

Elektromos szerelőpanel: Diszkrét, rejtett kábelvezetés, valamint a kapcsolók és aljzatok egyszerű összeszerelése válik lehetővé általa. (A képen látható elektromos berendezéseket nem tartalmazza).

Kampó-szett: Kombinált horogból, fogantyúhorogból és lapáthorogból áll a fali állványon 2 támasztósín közötti réseléshez. Ha a horogkészletet sarok mellett kell elhelyezni, akkor a rövidebb opcióra van szükség (93 cm hosszúsággal, míg a standard: 99 cm).

Polctartó sínek: Polctartó sínek, melyek segítségével lesznek használhatók a polcok és az összecsukható asztal. Teherbírás: 150 kg / tartó sín pár.

Polckészlet: A polcok 2 mélységben -24,5 cm és 43 cm- és 2 hosszúságban -99 és 93 cm- kaphatók. (Ha azt szeretné, hogy a polcok egy sarokban legyenek, akkor a 93 cm-es rövidített polctartó sín szükséges.) Egyszerűen illessze be a polcok síneibe (külön kapható).
Tartalom: 2 polc csomagonként.

Összecsukható asztal: Gyorsan szilárd munkaterületet biztosít, amely gyorsan összecsukható. Könnyen bepattintható 2 polctartósínbe (nem tartozék az asztalhoz). Max. terhelhetőség: 30 kg. 3×2 és 4×2 méret esetén nem áll rendelkezésre.

Elektromos panel
Kampó szett
Asztal
Fényszorók kivezetései
Polctartó sínek
Polckészlet

Összeszerelés

Inkább profikra bízná a tároló összeszerelését?

Nálunk erre is van lehetőség!

A kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenébe) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén továbbá egyéb kapcsolodó feladatok pl.: beton alap készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Általunk kivitelezett “CasaNova”-k

Árak

Árak – tájékoztató jelleggel:

 

3×2

2.876.000 Ft

3×3

3.380.000 Ft

3×43.848.000 Ft

3×5

4.316.400 Ft

3×6

4.856.000 Ft

4×23.560.000 Ft
4×44.604.000 Ft
4×55.144.000 Ft
4×65.720.000 Ft
Második ajtószárny172.000 Ft
Üvegajtó359.000 Ft
Üvegelem359.000 Ft

 

Összeszerelés: mérettől függően 266.000 – 350.000 Ft


Kérje igényei megírásával (tároló neve, mérete, színe, választott tartozékok, esetleges összeszerelési igény)
egyedi árajánlatunkat az info@kertszabo.hu e-mail címen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“CasaNova” melléképület” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.