Back to Shop

„CasaNova” melléképület

A "CasaNova" melléképület előnyei

Akár barkácsműhelynek, edzőteremnek vagy szaunának használja, a szigetelt CasaNova melléképület gazdag felszereltségével és egyedülálló rugalmasságával tökéletesen illeszkedik az Ön elképzeléseihez.

Mindegy, hogy multifunkcionális tárolóhelyet vagy netán a béke oázisát keresi a szabadban – mely akár egy tökéletes „home office” munkavégző hely is lehet – a CasaNova melléképület a
legmagasabb minőségi igényeit is kielégíti.

– szigetelés (középen polisztirollal szigetelt szendvics elemek)

– modern lapos tető

 

Biztonság:

– 3-pontos zár nemesacél kilincsgarnitúrával

– tető,- ill. hóteherbírás 215 kg/m2 (levonva a tető terhelését, mint pl. a füvesítést)

 

Funkcionalitás:

– jól fűthető a szigetelésnek köszönhetően: 0,76 W/(m2/K)

– kiváló anyag – tüzihorganyzott, poliamid égetett lakkozású acéllemez

– ajtónyitás jobbra vagy balra szabadon választható, gáznyomású rugóval

– szellőzés a nyitható akrilüveg elemeken keresztül

– beltéri tartozékok széles választéka, pl.: tetőt követő garázsajtó, szaunamodul

– beépített vízelvezetés

– soha nem kell festeni

– 20 év garancia

– ingyenes házhozszállítás

Különálló irodaként
Garázsként (tetőt követő garázsajtóval)
Wellness épületként (szauna modullal)

Színek

ezüst-metál
kvarcszürke-metál
sötétszürke-metál

Méretek

Magasság
330 cm430 cm
Szélesség
3×2230 x 250 cm4×2230 x 250 cm
3×3  330 x 250 cm4×4 430 x 250 cm
3×4 430 x 250 cm4×5 530 x 250 cm
3×5 530 x 250 cm4×6 630 x 250 cm
3×6 630 x 250 cm  

Alapfelszereltség (összes mérethez)

– Szimpla ajtó gázrugós csillapítóval

– Szabadon választható ajtópánt jobbra vagy balra

– Kényelmes ajtónyitás gáznyomásos rugóval

– 360 fokos akrilüveg elem tetőablak

– 2 ereszcsatorna esővíz-elvezetéssel

– Alacsony talajpárkány

– Lapos tető

– Szigetelt szendvics elemek hungarocellből készült maggal (EPS 20, 40 mm)

– Zárás rozsdamentes acél fogantyú készlettel

– Csavarok és dübelek a padlóhoz való rögzítéshez

További választható tartozékok

ALAPZATOK

Alumínium padlókeret: Egyenetlen talajon is kellő stabilitást nyújt, amennyiben nem szeretne betonalapot kialakítani. Az építőelem sarok összekötőelemeket tartalmazó alumínium profil csövekből és rögzítőanyagokból (pl. talajhorony és csavarok) áll. Az alumínium padlóváz keresztmetszete 80 x 40 mm (szél. x mag.). Utólagos telepítése nem lehetséges.


Alumínium padlólemez: 2 mm-es alumínium hullámlemezből, a ház méretétől függően 2-4 szegmensből áll, a csatlakozósínekkel együtt. Az optimális lerakáshoz szükséges az alumínium padlókeret.

Alumínium padlókeret
Alumínium padlólemez
AJTÓK ÉS ABLAKOK

Második ajtószárny: Az alapfelszereléshez tartozó ajtó mellé, ezzel mintegy duplaajtót képezve. Így a teljes ajtónyitás meghosszabbodik 187 x 198 cm-re (szél. x mag.). Lehetővé teszi ezáltal a nagyobb berendezések könnyebb be- és kihelyezését. A 2. ajtószárny utólagos felszerelése nem lehetséges.

 

Extra ajtó: Oldalfalba beépíthető mellékbejárati ajtó (nemesacél kilincsgarnitúrával, 3-pontos zárral, gázrugós zsanérokkal és oldalsó ajtóütköző lemezekkel).

 

Üvegajtó: Az alapfelszerelést képező egyszárnyú ajtó üvegből készült változata. A szigetelő üvegből készült ajtók különösen hívogatóvá teszik a CasaNova-t, és elárasztják napfénnyel. Így belülről is optimálisan élvezheti a kert idilljét. Az ajtónyitás oldala e kivitelnél is választható, illetve lehetséges második ajtólap/ajtószárny felszerelése is.

 

Üvegfalelem(ek): Az új, padlótól a mennyezetig érő üvegfalelemek fokozzák a CasaNova elegáns megjelenését, és extra nappali fényt engednek a belső térbe, növelve ezzel a kényelmet és a jó közérzetet. 83 x 181 cm (szél. x mag.) rögzített, szigetelt üvegfelülettel és a fal hosszától függően több elem is elhelyezhető egymás mellett, de fontos, hogy nem használható sarokelemként. A kiegészítés vizuálisan „világosítja” a CasaNova-t, és kiegészíti a már lenyűgöző megjelenést és a modern dizájnt.

Akrilüveg fénysáv (az alaptartozék mellé pluszba):  Az optimális szigetelés érdekében az akrilüveg fénysáv dupla üvegezésként is kapható. Akrilüveg panel, egy fémkeretbe beépítve, minden oldalfalba beépíthető, még egymás mellé is. Így dupla üveg lesz az épületen, mely még jobb szigetelést biztosít.

Döntő-forduló ablak: Egy kis kiváló minőségű ablak szigetelőüveggel az épület bármely oldalán, mely extra napfényt enged a  melléképületbe. Választható jobbra vagy balra nyíló verzióban. A keret mérete: 83 x 65 cm. Ennek az elemnek az utólagos telepítése már nem lehetséges.

Második ajtószárny
Üveg ajtó
Ablak
Üvegfalelem
Akrilüveg fénysáv
Extra ajtó
AZ ÉPÜLET FUNKCIÓJÁT BEFOLYÁSOLÓ KIEGÉSZÍTŐK

Szauna modul: Az 5 sarkos változatban gyártott Biohort Thermarium lehetővé teszi, hogy teljesítse az álmát, hogy saját szaunája legyen. 200 x 200 cm alapterülettel (belső méretek 180 x 180 cm) kényelmesen elfér két ember. A felhasználóbarát, 6 kW -os szauna -kályha változtathatóan állítható termosztáttal biztosítja a szükséges hőt. A skandináv lucfenyő dekoráció garantálja az eredeti finn szauna karaktert. A Thermarium teljesen felszerelt sarokvilágítással, kényelmes nyugágyakkal, homokórával, hőmérővel és teljes infúziós csomaggal, hogy azonnal élvezhesse a szauna használatának örömét!

 

Tetőt követő (nyitású) szekcionált garázsajtó: Mindenkinek, aki nagyra értékeli a kényelmet. A 42 mm vastag ajtóelemek stabilitást és a legjobb szigetelést biztosítják. Az integrált ujjbecsapódás elleni védelem, a leesés elleni védelem és az opcionális elektromos motor távirányítóval csak néhány a garázskapu számos előnye közül. Ajtónyitás méretei: 236 x 200 cm (szél. x mag.). Csak az első vagy a hátsó falba szerelhető! Alkalmas a következő CasaNova méretekhez: 3×3 (elektromos motor nélkül), 3×4, 3×5, 3×6, 4×4, 4×5 és 4×6. Felhívjuk figyelmét, hogy a szekcionált felső garázskapu utólag nem szerelhető be. Színe: ezüst.

 

Padlóküszöb-rámpa: A könnyű átkeléshez nehéz felszerelésekkel, két darab belül és kívül. Csak alumínium padlókerettel és duplaajtóval vagy szekcionált ajtóval lehetséges!

 

Kerékpártartó „BikeMax“: A BikeMax egyszerűen és kényelmesen telepíthető a CasaNova-ba. A függesztőhorog 11 különböző helyzetben állítható magasságú, és bármilyen méretű kerékpárok tárolására alkalmas. Ezenkívül a kerékpárok rögzítésére szolgáló reteszelő hurok már benne van. Elérhető 1 vagy 2 db-os verzióban.

Garázsajtó
Szauna modul
Rámpa
Kerékpártartó
EGYÉB KISEBB KIEGÉSZÍTŐK

Külső fényszórók kivezetései: Az elülső kivágások lehetővé teszik spotlámpák felszerelését (melyek maguk nem tartozékok). Választható az épület csak 1, 1-1 vagy minden oldalára, illetve az oldal egészére vagy csak tetszőleges hosszára.

 

Elektromos szerelőpanel: Diszkrét, rejtett kábelvezetés, valamint a kapcsolók és aljzatok egyszerű összeszerelése válik lehetővé általa. 

 

(A képen látható elektromos berendezéseket nem tartalmazza).

 

Kampó-szett: Kombinált horogból, fogantyúhorogból és lapáthorogból áll a fali állványon 2 támasztósín közötti réseléshez. Ha a horogkészletet sarok mellett kell elhelyezni, akkor a rövidebb opcióra van szükség (93 cm hosszúsággal, míg a standard: 99 cm).

 

Polctartó sínek: Polctartó sínek, melyek segítségével lesznek használhatók a polcok és az összecsukható asztal. Teherbírás: 150 kg / tartó sín pár.

 

Polckészlet: A polcok 2 mélységben -24,5 cm és 43 cm- és 2 hosszúságban -99 és 93 cm- kaphatók. (Ha azt szeretné, hogy a polcok egy sarokban legyenek, akkor a 93 cm-es rövidített polctartó sín szükséges.) Egyszerűen illessze be a polcok síneibe (külön kapható).
Tartalom: 2 polc csomagonként.

 

Összecsukható asztal: Gyorsan szilárd munkaterületet biztosít, amely gyorsan összecsukható. Könnyen bepattintható 2 polctartósínbe (nem tartozék az asztalhoz). Max. terhelhetőség: 30 kg. 3×2 és 4×2 méret esetén nem áll rendelkezésre.

Elektromos panel
Kampó szett
Asztal
Fényszorók kivezetései
Polctartó sínek
Polckészlet

Összeszerelés

 

Inkább profikra bízná az összeszerelést? Nálunk erre is van lehetőség.

A Kertszabó összeszerelő csapata (összeszerelési díj ellenében) vállalja a tároló összeszerelését, a kiválasztott tartozékok beszerelésével.

Igény esetén további kapcsolódó feladatok (pl. betonalap) készítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Általunk kivitelezett „CasaNova”-k

Árak

 

Kérje igényei megírásával (tároló neve, mérete, színe, választott tartozékok, esetleges összeszerelési igény) egyedi árajánlatunkat az info@kertszabo.hu e-mail címen!

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00