Back to Shop

Spin Asztali Tűz

46.990 Ft76.990 Ft
SPIN – egy dekoratív üveghengerben lévő vad lángörvény a legfinomabb tábortűz hangulatot varázsolja nappalijába, erkélyére vagy teraszára. Figyelemfelkeltő, amely teljesen tisztán ég az organikus höfats bioetanol gél üzemanyagnak köszönhetően, és hosszan tartó meleget sugároz minden oldalra. A tartozékok széles választékának köszönhetően a SPIN újra és újra feltalálja magát, és lehetővé teszi, hogy beltéren és kültéren is élvezze a lángok melengető játékát.
  • Ezüst
  • Fekete
  • Arany
  • Spin 90 asztali tűz
  • Spin 120 asztali tűz
Clear

SPIN – Kényelmes melegség, kellemes ropogás és vidám együttlét a tűz jellegzetes tulajdonságai, amelyek mindig is varázslatot varázsoltak ránk. A SPIN pontosan ezt az egyedülálló tábortűz hangulatot örökíti meg látványosan egy üveghengerben, és engedi, hogy erkélye, terasza, nappalija vagy étkezőasztala ragyogjon a lángok gyengéd fényében.

A lángok lenyűgöző játéka első osztályú esztétikával, kifinomult funkcionalitással és kompromisszumok nélküli biztonsággal győz meg. A természetes höfats bioetanol gél üzemanyagra épülő, egyszerű megjelenésű SPIN azonnal látványos lángörvénylé alakul, ha a hőálló boroszilikátból készült üveghengert ráhelyezik. A tűz látvány melegét biztonságban és tisztán élvezhetjük. A fenntartható höfats bioetanol gél üzemanyag szagtalanul és füstmentesen ég kb. 60 perc. Szeretne korábban véget vetni a forgó lángnak? Egyszerűen helyezze a mellékelt oltófedelet az üveghengerre, és a láng másodperceken belül kialszik.

A SPIN maradandó benyomást hagy – asztali kandallóként, padlón állóként, kerti fáklyaként és lebegő függőtűzként is. A számos díjnyertes dizájntermék kreatív szabadságot biztosít, és a kiegészítők széles választékának köszönhetően minden alkalomra megtalálja a megfelelő lángörvényt.

Figyelem: A SPIN állandó használatú fűtőberendezésként nem engedélyezett!

 

Jellemzők

– Asztali kandalló opcionális kiterjesztéssel lámpásra, kerti fáklyára vagy függőtűzre
– Többszörösen díjnyertes design
– 500%-os lángerősítés: forgó láng és kéményhatás
– Kellemes hőt sugároz: 1200 W SPIN 90 használatával
– Biztonságos használat beltéren is, beltéri laboratórium által tanúsítva a DIN EN 16647 szerint

Csak höfats bioetanol gél üzemanyaggal szabad üzemeltetni! Organikus höfats bioetanol gél üzemanyagunkat nem tartalmazza a szállítási terjedelem!

– Szagtalan, korom és füstmentes a szerves höfats bioetanol gél üzemanyagnak köszönhetően
– Égési idő SPIN 90 kb. 60 perc. kb. 225 ml höfats bioetanol gél üzemanyag
– Szállítási terjedelem: talp, szárnytest, zselés üzemanyagpohár, üveghenger, oltófedél

Lángörvény

Hogyan jön létre a jellegzetes lángörvény?

A höfats bioetanol meggyújtása és a hőálló boroszilikát üveghenger helyére helyezése után a beáramló levegő három lapáton keresztül forog. Ez a mozgás átadódik a lángnak, és az üveg saját hője és kéményhatása tovább vezeti a biztonságosan zárt tűzörvényt. Ezáltal a láng több mint 500 százalékkal megnövekszik, és az üveghenger teljes hosszára kiterjed – minden további energia nélkül!

Méretek

SPIN 90

– Méretek: 19 x 19 x 40,5 cm
– Tömeg: 2,6 kg

SPIN 120

– Méretek: 23 x 23 x 54 cm
– Tömeg: 4,3 kg

SPIN tartozékok

Ezerarcú SPIN

A lángörvény minden oldalról magára vonja a figyelmet. Ezért a SPIN asztali kandalló a hozzáillő kiegészítőkkel pillanatok alatt függőtűzzé, kerti fáklyává vagy lámpássá alakítható.

Mindegyik változatban a láng színpadra állítása a döntő. Ezt pedig az átgondolt multifunkcionalitás a végletekig viszi.

 

SPIN alap

Az üveghengerben lévő lángok örvénylését asztali tűzzé alakítja. Ha azt szeretné, hogy a SPIN 90/120 fáklya vagy a SPIN 90/120 függőtűz szabadon álljon, felszerelheti a SPIN alapot, és bármilyen asztalra helyezheti a SPIN 90/120-at. A SPIN 90/120 a szabadban is felállítható, ha a talpat szilárd felületre rögzíti.

SPIN állványemelő

Az állványemelőnek köszönhetően a SPIN még jobb alakot vág a talajon. Az alap és a szárnytest közé könnyen és szerszám nélkül szerelhető SPIN láng 9 cm-rel megemelkedik (SPIN 90 | 900), és az asztali tüzet kerti lámpává alakítja.

SPIN földbe szúrható rúd

A földelt tüske tartozékként a SPIN pillanatok alatt kerti fáklyává változik. Egyszerűen a pázsitba, ágyba vagy virágcserépbe illesztve, vagy az alapra csavarozva elvarázsolja a vendégeket a következő kerti partin, és az este szemet gyönyörködtetője lesz. A talajtüske három különböző hosszúságú részének (17 cm + 34 cm + 48 cm) köszönhetően a SPIN a kívánt magasságra emelhető és a kiegészítő köszörült szeggel biztonságosan rögzíthető a talajban.

SPIN fedél

A SPIN biztonságos tárolása érdekében van egy testre szabott fedél a SPIN 90/120-hoz. A húzózsinór biztosítja a biztonságos rögzítést, a vízlepergető anyag pedig véd a szennyeződéstől és a nedvességtől.

SPIN Hanging system

A SPIN-t függőtűzzé alakítja, amely stabil és elegáns rozsdamentes kábelre akasztható, kampóra rögzíthető és rugalmasan állítható magasságú. A SPIN úgy tűnik, hogy könnyedén lebeg az űrben, és lenyűgöző látványt vonz bel- és kültéren.

SPIN gél cup

A SPIN láng a végéhez közeledik, és szeretnéd továbbra is várakozás nélkül élvezni a láng látványát? Egy további zselés tüzelőanyag-pohárral azonnal kicserélheti a forró gél üzemanyagpoharat a SPIN-ből, és folytathatja a tüzelést.

SPIN átalakító

Nem lennénk höfatok, ha nem törődnénk a fenntarthatósággal. Ezért az innovatív és szabadalmaztatott Bio-Burner külön is kapható . Egyszerűen eltávolíthatja a gél üzemanyag-poharat a SPIN 90 | 120, és cserélje ki a Bio-Burner 900 | 1200. Most már csak át kell térni a höfats folyékony bioetanol üzemanyagra . Az új Bio-Burner 900 | Az 1200 kizárólag folyékony üzemanyaggal működik, és akár 33%-kal tovább ég, mint az előző modell – ugyanannyi bioetanol felhasználásával.

0

Kosár

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
Ft
Ft
Ft0.00